ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι νέες μοτοσυκλέτες της Kymco

Οι νέες μοτοσυκλέτες της Kymco – μια ηλεκτρική
Οι νέες μοτοσυκλέτες της Kymco – μια ηλεκτρική KYMCO

ΣτηνΤαϊπέι, στην Ταϊβάν, η Kymco αποκάλυψε χθες τρεις νέες μοτοσυκλέτες,που καλύπτουν ευρεία μάζα αναβατών.

Η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα είναι εδώ, από την Kymco. Η F9, έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τις εμπειρίες οδήγησης που αλλάζουν τις αντιλήψεις των ανθρώπων για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Πρόκειται για μια αστική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα εξοπλισμένη με κινητήρα 9,4kW (12,6 ίπποι), και ροπής 30Nm, η οποία επιταχύνει στα 0-50 χλμ./ώρα σε 3 δευτερόλεπτα και αγγίζει την τελική ταχύτητα των 110 χλμ./ώρα. Έρχεται με μπαταρία ιόντων λιθίου 96V 40Ah, που παρέχει εμβέλεια 120 χλμ., με τις ισχύουσες μετρήσεις (λιγότερη με τις νέες WLTP). Για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας, χρειάζονται μόνο 2 ώρες.

Οι νέες μοτοσυκλέτες της Kymco
Οι νέες μοτοσυκλέτες της Kymco KYMCO


Επιπλέον, το F9 διαθέτει το πρώτο δύο ταχυτήτων αυτόματο κιβώτιο στον κόσμο, ειδικά σχεδιασμένο για ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, που βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα και την παροχή ισχύος. Ο μοναδικός σχεδιασμός πλαισίου, ενσωματώνει την μπαταρία ως μέρος της δομής του, με αποτέλεσμα το F9 να είναι ελαφρύ (107 κιλά). Σε συνδυασμό με τους τροχούς 14 ιντσών, τα ελαστικά προσφέρουν υψηλή πρόσφυση στις στροφές.

Επίσης, η Kymco αποκάλυψε και το DT X360, το πρώτο «Adventure Crossover» maxi σκούτερ, που δίνει τη δυνατότητα στους αναβάτες να έχουν ελευθερία κινήσεων αναζητώντας τις περιπέτειες που επιθυμούν στη καθημερινή τους ζωή. Το DT X360 διαθέτει ισχυρές αναλογίες, φαρδύ τιμόνι για εύκολη οδήγηση σε ανώμαλο δρόμο και ψηλότερη θέση καθίσματος (80 εκ.) που βελτιώνει την ορατότητα του αναβάτη. Διαθέτει επίσης σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, που αυξάνει σημαντικά τη σταθερότητα του οχήματος σε όλες τις συνθήκες καθώς και έγχρωμο ταμπλό LED. Το DT X360 έχει βάρος 194 κιλά, και φέρει μπροστά τροχό 14 ιντσών και πίσω 13άρι.

Οι νέες μοτοσυκλέτες της Kymco
Οι νέες μοτοσυκλέτες της Kymco KYMCO


Ο μονοκύλινδρος κινητήρας είναι ισχύος 21,2 kW (28,4 ίπποι) / 7250 σ.α.λ., με ροπή 30 Nm / 5750 σ.α.λ.

Εξάλλου, η μάρκα από την Ταϊβάν, παρουσίασε και το KRV, το πρώτο Compact Scooter στον κόσμο που φέρει έναν ανεξάρτητο βραχίονα, που προέρχεται από τη μοτοσυκλέτα AK 550, για ακόμα πιο σπορ οδήγηση. Έρχεται με ABS, TCS, φωτισμό LED και σύστημα χωρίς κλειδί. Εχει επίπεδη σχεδίαση αμαξώματος RV, που επιτρέπει τη βέλτιστη θέση οδήγησης τόσο για αστικές βόλτες όσο και για μεγάλες διαδρομές.

Η ανάρτηση είναι ρυθμισμένη ώστε να ταιριάζει τόσο στον αναβάτη, όσο και στον συνεπιβάτη. Ο σχεδιασμός του ιμάντα δεν προσφέρει μόνο ήσυχες βόλτες, αλλά απαιτεί λιγότερη συντήρηση. Εφοδιάζεται με μονοκύλινδρο κινητήρα 12,3 kW (16,5 ίπποι) / 7500 σ.α.λ., με ροπή 15.68 Nm / 6000 σ.α.λ. και ζυγίζει 133,5 κιλά. Η απόσταση της σέλας από το έδαφος είναι 79,5 εκ. και οι τροχοί, εμπρός – πίσω, 13 ιντσών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ