ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Joymax Z300 από τη SYM

Νέο Joymax Z300 από τη SYM

Πιο ισχυρό, με μεγαλύτερο κινητήρα, αλλά και με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο ήρθε το Joymax Z από τη SYM

Ακόμα πιο ισχυρό, έχοντας μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα, ήρθε τοJoymax Z της SYM.

Συγκεκριμένα, προσφέρεται στην έκδοση Joymax Z300, χρησιμοποιώντας τον γνωστό για την ισχύ και αξιοπιστία, κινητήρα F4 της SYM.O υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, SOHC κινητήρας αποδίδει 27,5 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 27,3 Nm στις 6.750 σ.α.λ. Η τροφοδοσία πραγματοποιείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό με τη μονάδα ελέγχου ECU να προέρχεται από την Keihin.

Νέο Joymax Z300 από τη SYM

To μοντέλο διαθέτει carbon υφής επιφάνειες και αεραγωγούς, πίσω φανός με 28 LED φώτα, ενώ κεντρικά τοποθετημένος στη μάσκα πλαισίου, βρίσκεται φανός που φέρει λυχνία H4.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Επίσης, η σέλα απέχει μόλις 77 εκ. από το έδαφος, το δάπεδο δύο επιπέδων δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά στιλ οδήγησης, ενώ το ύψος του ανεμοθώρακα έχει δύο θέσεις ρύθμισης, καλύπτοντας και τα υψηλότερα αναστήματα.

Νέο Joymax Z300 από τη SYM


Κι ακόμη, με μεγάλο φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο 48 λίτρων, μπορεί να φιλοξενήσει 2 Full Face κράνη και μικροπράγματα. Επιπλέον στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος, με θύρα USB QC 2.0 για τη φόρτιση συσκευής. Η εγκατάσταση σχάρας βαλίτσας ή πλάτης συνεπιβάτη, είναι εύκολη, χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες χειρολαβές συνεπιβάτη. Διαθέτει κεντρικό και πλαϊνό σταντ με διακόπτη λειτουργίας, καθώς και μαγνητικό πολυδιακόπτη ασφαλείας κλειδαριάς, αυξάνοντας την ασφάλεια σε απόπειρα κλοπής.

Οσον αφορά στην πέδηση, εφοδιάζεται με πίσω και εμπρός δισκόφρενα με σωληνάκια υψηλής πίεσης και σύστημα πέδησης ABS Βosch 9.1. Ο εμπρός δίσκος φέρει τετραπίστονη αντικριστή δαγκάνα, το πιρούνι είναι 37mm, ενώ το πίσω σύστημα αναρτήσεων αποτελείται από διπλά αμορτισέρ ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Οι τροχοί, 14” εμπρός και 13” πίσω, ολοκληρώνουν την εικόνα, ενός μοντέλου που προσφέρεται με δωρεάν επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια, σε τιμή 3.995 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ