ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα, N-Sport έκδοση για το Nissan Micra

Νέα, N-Sport έκδοση για το Nissan Micra

Με τιμές από 14.190 ευρώ, προσφέρει σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού, με δυνατότητες εξατομίκευσης.

Ένα από τα πλέον εμπορικά supermini μοντέλα, το Nissan Micra, αναβαθμίζεται και πλέον προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις, η μία εκ των οποίων είναι καινούργια.

Συγκεκριμένα, δίπλα στις Energy, Acenta και Techna, προστέθηκε η N-Sport, η οποία ξεχωρίζει από τα γυαλιστερά μαύρα φινιρίσματα εμπρός, πίσω και στο πλάι, από τα νέα μαύρα καλύμματα καθρεπτών, τις μαύρες 17άρες ζάντες Perso, τα LED φωτιστικά, τους προβολείς ομίχλης, τα καθίσματα με ένθετα Alcantara και το ταμπλό με ίδια επένδυση.

Νέα, N-Sport έκδοση για το Nissan Micra

Εξάλλου, η έκδοση Techna, διαθέτει νέες δυνατότητες τεχνολογίας ψυχαγωγίας και οδήγησης, όπως το ηχοσύστημα Bose Personal και το σύστημα κάμερας Intelligent Around View Monitor της Nissan, που βοηθά τους οδηγούς στο παρκάρισμα, καθώς έχει ανίχνευση κινούμενων αντικειμένων και προειδοποίηση τυφλού σημείου.

Προαιρετικά, διατίθεται το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, καθώς και τα Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και Android Auto με Google Assistant.

Ελαφρώς βελτιωμένο και το turbo μοτέρ 1.0 lt – 92 PS, Euro 6d σε εκπομπές ρύπων, και με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Νέα, N-Sport έκδοση για το Nissan Micra

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό, που πολλοί αναζητούν, είναι το αυτόματο κιβώτιο Xtronic με τεχνολογία D-step, που προσφέρει καλύτερη αίσθηση σε σχέση με ένα κιβώτιο CVT, συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων, αλλά και πιο γρήγορα κατεβάσματα για λιγότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη απόδοση.

Καταλήγοντας, εφοδιάζεται και με αρκετά συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού. Μετά άλλων υπάρχει το Hill Start Assistance, το Intelligent Ride Control και το Intelligent Trace Control.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ