ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Forza 750 και 350

Τα Honda Forza
Τα Honda Forza HONDA

Η ολοκαίνουρια ναυαρχίδα Forza 750, εντάσσεται στη γκάμα της ιαπωνικής μάρκας, μαζί με το νέο Forza 350 και μια αναβαθμισμένη έκδοση του Forza 125.

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια των GT scooter της Honda, καθώς πλαισιώνεται από το νέο Forza 750, με 2κύλινδρο κινητήρα και αυξημένη ροπή για τα 750 κ.εκ., ο οποίος παρέχει εκρηκτική απόδοση από τις μεσαίες στροφές με την έξυπνη και άμεση επιτάχυνση που προσφέρει η μετάδοση διπλού συμπλέκτη Dual Clutch Transmission (DCT).

Επιπλέον, έχει χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, όπως το Honda Selectable Torque Control (HSTC), για ακόμα καλύτερη πρόσφυση στον πίσω τροχό, φέρει ηλεκτρονικό γκάζι άμεσης απόκρισης (Throttle by Wire) και πολλαπλά προγράμματα οδήγησης (modes).

Ο αναβάτης διαθέτει αρκετό χώρο για τα πόδια, ενώ ο ανεμοθώρακας προστατεύει από τον άνεμο και αναβαθμίζει την άνεση.

H Honda Forza 750
H Honda Forza 750 HONDA

Το ατσάλινο πλαίσιο είναι στιβαρό, αλλά και εύκολο στον χειρισμό μέσα στην πόλη, έχει πλήρη φωτισμό LED, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 22 λίτρων και πλούσιο εξοπλισμό, με Honda Smart Key και ενσωματωμένο φορτιστή USB.

Κι ακόμη, το Forza 750 είναι το πρώτο Honda που έρχεται εξοπλισμένο με το σύστημα Honda Smartphone Voice Control, το οποίο ενσωματώνει τη λειτουργικότητα του smartphone του αναβάτη με το scooter, επιτρέποντας τη διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων, μηνυμάτων κειμένου, μουσικής και πλοήγησης μέσω φωνής ή με τη χρήση κουμπιών στο αριστερό διακόπτη τιμονιού.

Πέραν του Forza 750, παρουσιάζεται και το Forza 350, το οποίο δυνάμωσε κατά 50 κ.εκ. (από 300 κ.εκ.). Ο νέος κινητήρας eSP+, παρέχει αυξημένη ισχύ, ενώ παρέχει ισχυρή ροπή από τις χαμηλές στροφές, προσφέροντας μεγαλύτερη επιτάχυνση. Με μέση κατανάλωση καυσίμου 30 χλμ./λίτρο (λειτουργία WMTC), χαρίζει αυτονομία άνω των 340 χλμ., με το ντεπόζιτο χωρητικότητας 11,5 λίτρων. Η εμφάνιση και οι αεροδυναμικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν επιπλέον ρύθμιση 40 χλστ., στον ηλεκτρικό ανεμοθώρακα.

H Honda Forza 750
H Honda Forza 750 HONDA

Εξάλλου, βελτιώσεις υπάρχουν και για το Forza 125, με νέα, αεροδυναμική εμφάνιση και, πλέον, διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό το Honda Selectable Torque Control (HSTC). Τόσο το Forza 125 όσο και το Forza 350 έχουν αρκετό χώρο κάτω από το κάθισμα για δύο κράνη πλήρους μεγέθους, φορτιστή USB και το σύστημα Honda Smart Key στο βασικό εξοπλισμό.

Και τα τρία scooter της οικογένειας Forza θα είναι διαθέσιμα με μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ και αναμένονται το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ