FORMULA 1

Το ανατριχιαστικό team radio του Λεκλέρκ μετά από το ατύχημα του Γκροζάν στο Μπαχρέιν

Ο οδηγός της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρκ
Ο οδηγός της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρκ MARIO RENZI, POOL VIA AP

Το 2015 έχασε τον νονό του μετά από ένα τραγικό δυστύχημα στη Σουζούκα. Το 2020 ο Σαρλ Λεκλέρκ είδε το Halo, το οποίο η Formula 1 τοποθέτησε για να μην υπάρξει άλλος θάνατος σαν του Ζουλ Μπιανκί, να σώζει τη ζωή του Ρομέιν Γκροζάν (VIDEOS).

Πριν από μερικά χρόνια έχασε τον νονό και μέντορά του, τον Ζουλ Μπιανκί, όταν εκείνος καρφώθηκε στο πίσω μέρος ενός γερανού και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Εκείνο το δυστύχημα ήταν η αιτία να βάλει η Formula 1 το Halo στην καθημερινότητά της.

Το απόγευμα της Κυριακής (29/11) ο Σαρλ Λεκλέρκ είδε αυτό το σπουδαίας αξίας εργαλείο που υπάρχει σε κάθε μονοθέσιο να σώζει τη ζωή ενός συναθλητή του, του Ρομέιν Γκροζάν που πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο ανατριχιαστικά ατυχήματα των τελευταίων χρόνων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο νεαρός της Ferrari είδε την έκρηξη της Haas από τους καθρέφτες του, αγχώθηκε, σοκαρίστηκε, προσπαθούσε να μάθει ποιος ήταν, τι συνέβη, αν επιβίωσε από αυτή τη σύγκρουση. "Αυτό ήταν σοβαρό, αυτό ήταν σοβαρό! Είναι εντάξει; Το είδα στους καθρέφτες μου, ποιος ήταν; Όχι, σε παρακαλώ... Ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση" έλεγε στο team radio, με τους ανθρώπους της Ferrari να μην έχουν απαντήσεις.


Photo credits: Mario Renzi, Pool via AP

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ