ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έρχεται σαν καταιγίδα το νέο Ford Ranger Stormtrak

Έρχεται σαν καταιγίδα το νέο Ford Ranger Stormtrak

Με πλούσιο εξοπλισμό και σε δύο εκδόσεις αμαξώματος,τετράθυρη Double Cab Super Cab με μεγαλύτερη καρότσα.

Η ανάγκη για εξατομίκευση δεν περιορίζεται μόνο στα ΙΧ, αλλά και στα ελαφρά επαγγελματικά, καθώς δίνεται η δυνατότητα στον καθέναν να ξεχωρίζει.

Η Ford,υπό αυτό το πρίσμα, λανσάρει μια νέα έκδοση του δημοφιλούς pick-up Ranger. Η έκδοση RangerStormtrak, βασίζεται στο Ranger Wildtrak κι έρχεται να πλαισιώσει το Ranger Raptor και το Ranger chassis cab.

Πληθώρα επιλογών, λοιπόν, για τους ελεύθερους επαγγελματίες, με μια έκδοση που θα λανσαριστεί σε τετράθυρο αμάξωμα Double Cab, που διακρίνεται για την ευρυχωρία στα πίσω καθίσματα και θυμίζει επιβατικό, αλλά και σε αμάξωμα Super Cab, έχοντας μεγαλύτερη καρότσα.

Έρχεται σαν καταιγίδα το νέο Ford Ranger Stormtrak

Το RangerStormtrak θα λανσαριστεί τον Οκτώβριο στην Ευρώπη, σε περιορισμένη παραγωγή και θα εφοδιάζεται με τον πιο ισχυρό κινητήρα της γκάμα,τον δίλιτρο πετρελαίου Bi-turbo EcoBlue, με ισχύ 213 ίππους και ροπή 500 Nm, που συνδυάζεται με το νέο, αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων, ενώ φέρει και σύστημα τετρακίνησης κατ’επιλογήν.

Αυτό που το διαφοροποιεί από τις άλλες εκδόσεις του Ranger, είναι μεν το χρώμα Rapid Red, που ταιριάζει με το κόκκινο ένθετο στη μάσκα, ωστόσο φέρει στάνταρ προβολείς LED, προστατευτικά στο κάτω μέρος του αμαξώματος, αποκλειστικά αυτοκόλλητα στο καπό και τα πλαϊνά του αμαξώματος,μεγάλα τρισδιάστατα λογότυπα, μαύρο πίσω προφυλακτήρα και σπορ μπάρα πίσω από την καμπίνα.

Έρχεται σαν καταιγίδα το νέο Ford Ranger Stormtrak

Όμως, το πλέον χαρακτηριστικό, είναι το Power Roller Shutter, η νέα ηλεκτρική έκδοση του αναδιπλούμενου καλύμματος καρότσας, η οποία λειτουργεί μέσω του τηλεχειριστηρίου στο κλειδί, ή από τους διακόπτες που βρίσκονται στην καρότσα ή μέσα στη καμπίνα στο ταμπλό. Για λόγους ασφαλείας, ειδικοί αισθητήρες εμποδίζουν την παγίδευση των δακτύλων ή τη ζημιά του φορτίου.

Επίσης, στο βασικό εξοπλισμό ανήκουν το κάλυμμα για το πάτωμα της καρότσας, και το διαχωριστικό τμήμα στο χώρο φόρτωσης.

Στην καμπίνα, με τα ειδικής σχεδίασης καθίσματα είναι επενδεδυμένα από μαλακό δέρμα και διακοσμημένα με κεντητά λογότυπα Stormtrak, έχοντας μαξιλάρια από τεχνικό ύφασμα, ενώ οι επιφάνειες του εσωτερικού υιοθετούν την απόχρωση Tinted Graphite με κόκκινη ραφή παντού.

Με ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου και μέγιστο βάρος ρυμούλκησης 3.500 κιλά,το Ford Ranger σημείωσε το 2020 νέο ρεκόρ με μερίδιο 34,9% στην κατηγορία του, ενώ και στην Ελλάδα αναδείχθηκε το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ