Αποκαλύφθηκε το νέο Peugeot e-BOXER

Αποκαλύφθηκε το νέο Peugeot e-BOXER

Αφού πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων για επαγγελματικά οχήματα το 2019, με σχεδόν 274.000 παραδόσεις, η Peugeot διευρύνει την επιθετική της πολιτική, προσθέτοντας ένα νέο μοντέλο στη γκάμα των ηλεκτροκίνητων.

Η ηλεκτροκίνηση δεν αφορά μόνο επιβατικές εκδόσεις, αλλά και επαγγελματικές, οι οποίες διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στις μεταφορές, καθώς διανύουν πολλά χιλιόμετρα, καθημερινά. Τα επαγγελματικά οχήματα, που είναι κυρίως πετρελαιοκίνητα, ρυπαίνουν όπως είναι λογικό το περιβάλλον, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι σύγχρονοι κινητήρες diesel και με τα φίλτρα που διαθέτουν, μολύνουν λιγότερο από πριν, την ατμόσφαιρα. Κι έρχεται η ηλεκτροκίνηση να δώσει λύσεις στις καθημερινές, αστικές και υπεραστικές μεταφορές.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ηδη, τα πρώτα ηλεκτρικά επαγγελματικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με τη γκάμα να διευρύνεται σημαντικά.

Η Peugeot, εκτός από το νέο e-Expert, παρουσιάζει μια ακόμη 100% ηλεκτρική πρόταση, το νέο e-BOXER.

Αποκαλύφθηκε το νέο Peugeot e-BOXER

Με βάση την εμπορική επιτυχία του συμβατικού μοντέλου, με περισσότερα από 1.250.000 οχήματα που παράγονται και πωλούνται σε 110 χώρες από την κυκλοφορία του το 1994, το Peugeot, στην ηλεκτρική του εκδοχή, θα προσφέρει 2 επίπεδα αυτονομίας που φτάνουν τα 340 χλμ., 2 μπαταρίες χωρητικότητας 37 kWh και 70 kWh, 4 μήκη και 3 ύψη, ωφέλιμο φορτίο έως 1890 κιλά (ανάλογα με την έκδοση) και όγκο φόρτωση πανομοιότυπος με την έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης, έως 17 κυβ.μ.

Σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει και η αποκάλυψη του αδερφού, ηλεκτρικού μοντέλου της Citroen, καθώς οι δύο εταιρείες είναι στον ίδιο όμιλο.

Αποκαλύφθηκε το νέο Peugeot e-BOXER
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.