ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από 35.400 ευρώ η Alfa Romeo Giulia

Από 35.400 ευρώ η Alfa Romeo Giulia
Από 35.400 ευρώ η Alfa Romeo Giulia [email protected]

Βασισμένη στην πλατφόρμα “Giorgio” και με μια σειρά καινοτόμων συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας, η Giulia, επανέρχεται στο προσκήνιο με νέα γκάμα εκδόσεων, με μια ευρεία σειρά επιλογών, με διαφορετικά στοιχεία εξοπλισμού και διαφορετικά επίπεδα απόδοσης.

Ανεξάρτητα από την έκδοση, τα βασικά μηχανικά μέρη, όπως για παράδειγμα ο άξονας μετάδοσης από ανθρακονήματα, η ανάρτηση Alfa LINK, το πρωτοποριακό σύστημα πέδησης IBS (brake-by-wire) και το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό.

Ακόμα και το νέο σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής των 8,8 ιντσών που προσφέρει εκτός των άλλων και πληροφορίες για την απόδοση του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό, έτσι ώστε ο οδηγός να έχει ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του πληροφορίες, όπως η πίεση και η θερμοκρασία του λιπαντικού του κινητήρα, αλλά και η πίεση του Turbo.

Η Giulia προσφέρεται με κινητήρες απόδοσης από 190 έως και 510 ίππους στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο. Ο κινητήρας 2.0Τ με απόδοση 200 ίππους και 330Nm ροπής -που είναι διαθέσιμα μόλις από τις 1.750σ.α.λ.- είναι τοποθετημένος στο διαμήκη άξονα και μεταφέρει τη δύναμη αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Για την επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα απαιτούνται μόλις 6,6 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 230 χλμ./ώρα.

Οι κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D-Final, επέφεραν συνολικά μείωση τιμών στη γκάμα του μοντέλου, με το όφελος για τον αγοραστή να ξεκινά από τις 7.300 ευρώ και να φτάνει έως και τις 16.500 ευρώ για την κορυφαία Giulia Quadrifoglio Verde. Η Giulia των 200 ίππων με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, είναι διαθέσιμη με 35.400 ευρώ και 4ετή εργοστασιακή εγγύηση 160.00χλμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ