ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

100 χρόνια Bosch Car Service

4.2.7
4.2.7 4.2.7

Το μεγαλύτερο δίκτυο ανεξάρτητων συνεργείων παγκοσμίως, με περισσότερα από 15.000 μέλη σε 150 χώρες.

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σήματα είναι της Bosch, η οποία πέραν όλων των άλλων δραστηριοτήτων, στον τομέα της αυτοκίνησης έχει να επιδείξει πλούσιες καινοτομίες – εφευρέσεις, ενώ προμηθεύει τους συνεργάτες της με τεχνολογία αιχμής σε διαγνωστικό εξοπλισμό και υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής

Επίσης, διαθέτει τα Bosch Car Service, που αποτελούν το μεγαλύτερο δίκτυο ανεξάρτητων συνεργείων με περισσότερα από 15.000 μέλη σε 150 χώρες.

Μάλιστα, η παράδοση κρατεί από το 1921, όταν στο Αμβούργο άνοιξε το πρώτο συνεργείο Bosch Service, η Max Eisenmann & Co.

100 χρόνια Bosch Car Service

Ως μέλη του δικτύου, τα συνεργεία επωφελούνται από ένα πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει ποιοτικά ανταλλακτικά, σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό και υποστήριξη μάρκετινγκ. Επίσης, το σύστημα αξιολόγησης, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα Bosch Service Excellence και τακτικούς ποιοτικούς ελέγχους, εγγυάται υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Η Bosch απασχολεί πάνω από 72.000 άτομα στην έρευνα και ανάπτυξη και επένδυσε 6,1 δισεκατομμύρια ευρώ σε αυτόν τον τομέα το 2019. Με 4.202 αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας το 2019, η Bosch είναι μία εταιρεία αιχμής στον τομέα της αυτοκίνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ