FORMULA 1

Ο Λιούις Χάμιλτον θα τρέξει στον Καναδά: "Δεν θα το έχανα για τον κόσμο"

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain arrives prior to the third free practice at the Baku circuit, in Baku, Azerbaijan, Saturday, June 11, 2022. The Formula One Grand Prix will be held on Sunday. (AP Photo/Sergei Grits)
Λιούις Χάμιλτον / Mercedes F1 AP

Ο Λιούις Χάμιλτον υποφέρει από πόνους στη μέση μετά το Μπακού, λόγω των δυνατών αναταράξεων του μονοθεσίου του στον αγώνα.

Το ενδεχόμενο να μην τρέξει ο Λιούις Χάμιλτον στο GP του Καναδά έθεσε ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, μετά τον αγώνα στο Μπακού. Ο 7άκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής είπε στο team radio στα μέσα του GP του Αζερμπαϊτζάν ότι οι έντονες αναπηδήσεις (porpoising) της Mercedes W13 του προκαλούσαν αφόρητους πόνους. Μετά τον αγώνα, η κάμερα τον κατέγραψε να βγαίνει από το κόκπιτ με πολύ μεγάλη δυσκολία.

Ο Χάμιλτον ωστόσο ξεκαθάρισε με story στο Instagram ότι θα τρέξει στον Καναδά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο:

Καλημέρα κόσμε. Η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη και είχα κάποια προβλήματα με τον ύπνο, αλλά ξύπνησα με θετική διάθεση σήμερα! Η πλάτη είναι ταλαιπωρημένη και μελανιασμένη αλλά τίποτα σοβαρό ευτυχώς. Έχω κάνει βελονισμό και φυσιοθεραπεία με τον Ang [Cullen] και είμαι στο δρόμο για την ομάδα μου για να συνεργαστώ μαζί τους για τη βελτίωση [του μονοθεσίου]. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Τώρα είναι που πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και θα το κάνουμε. Θα είμαι εκεί αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θα το έχανα για τον κόσμο. Εύχομαι σε όλους μια υπέροχη μέρα και εβδομάδα”.

Το GP του Καναδά θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 17-19 Ιουνίου, στην πίστα “Ζιλ Βιλνέβ”.

TAGS FORMULA 1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ F1 MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ