FORMULA 1

Σάινθ, Φερστάπεν, Λεκλέρ ή Χάμιλτον: Ποιος θα κερδίσει στο GP Μ. Βρετανίας;

Ferrari driver Carlos Sainz of Spain, center, poses after setting a pole position with second placed Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands, left, and third placed Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco during the qualifying session for the British Formula One Grand Prix at the Silverstone circuit, in Silverstone, England, Saturday, July 2, 2022. The British F1 Grand Prix is held on Sunday July 3, 2022. (AP Photo/Matt Dunham)
Max Verstappen, Carlos Sainz, Charles Leclerc, British Formula One Grand Prix, Silverstone circuit AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής στο Γκραν Πρι του Σίλβερστοουν; Ψηφίστε στο poll του SPORT24.

Ο Κάρλος Σάινθ έσπασε το ρόδι στο Σίλβερστοουν και πήρε την πρώτη pole position της καριέρας του στη Formula 1, εκπλήσσοντας ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Ισπανός έχει δείξει σοβαρότητα και ταχύτητα το τελευταίο διάστημα και στον αγώνα της Κυριακής έχει την ευκαιρία να πάρει και την πρώτη του νίκη.

Θα πρέπει βέβαια να αντέξει στην πίεση τόσο του Μαξ Φερστάπεν, που εκκινεί δίπλα του, όσο και του Σαρλ Λεκλέρ που θέλει πάση θυσία να κερδίσει στη Μεγάλη Βρετανία για να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία από τον περσινό Πρωταθλητή και να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Σέρτζιο Πέρεζ. Ο Μεξικανός δεν έδειξε ικανός να κυνηγήσει τον ομόσταυλό του ή τις δύο Ferrari στο qualifying, εκκινεί ωστόσο τέταρτος και θα καιροφυλακτεί για να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία του δοθεί.

Όπως ακριβώς θα κάνει και ο Λιούις Χάμιλτον, που έφερε την σαφώς βελτιωμένη Mercedes στην 5η θέση εκκίνησης.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής στο GP Μ. Βρετανίας 2022; Ψηφίστε στο Poll του SPORT24.

TAGS FORMULA 1 GP ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ POLLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ