MOTOGP

Πολ ποζίσιον-τέρας

Πολ ποζίσιον-τέρας
Βαλεντίνο Ρόσι

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη των επίσημων δοκιμών στη Μαλαισία έμεινε ο Βαλεντίνο Ρόσι

" Με τη Bridgestone είχαμε ήδη αποφασίσει τη διαδικασία, έτσι είχα αρκετό χρόνο μπροστά μου (σ.σ. 22 λεπτά) για να προσπαθήσω να πετύχω τον ταχύτερο γύρο μου. Ο στόχος μου ήταν ένας χρόνος κάτω από το 2:01.0 και σε εκείνον το γύρο το κατάφερα", υποστήριξε ο 30χρονος Ιταλός και εξήγησε ότι κάτι που δεν πήγε καλά, λειτούργησε υπέρ του.

" Υπήρξε πρόβλημα με την πινακίδα μου (σ.σ. που φαίνονται οι χρόνοι). Κοίταξα στη μεγάλη οθόνη στην πίστα και είδα 2:00.5. "Όχι, σκέφτηκα κάποιος ε νίκησε". Γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν ο δικός μου χρόνος, οπότε είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ήταν ένας γύρος-τέρας". Στόχος του βέβαια είναι να κάνει έναν καλό αγώνα και να πανηγυρίσει τον τίτλο στο τέλος.

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ, ο Χόρχε Λορένθο δεν είχε καλή διάθεση. Περιμένει ένα δύσκολο αγώνα παρά το γεγονός ότι θα στήσει τη Yamaha στη 2η θέση της εκκίνησης.

" Οι συνθήκες ήταν πάνω ή κάτω οι ίδιες με την Παρασκευή (σ.σ. ήταν ταχύτερος στις ελεύθερες δοκιμές), αλλά ορισμένες φορές δεν έχεις την ίδια αυτοπεποίθηση. Δεν είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου. Σίγουρα, αν συνεχίσουμε έτσι, θα είναι πολύ δύσκολα την Κυριακή".

Ένα πράγμα για το οποίο ήταν ικανοποιημένος αναβάτης από τη Μαγιόρκα ήταν ο γρήγορος γύρος με την M1 να δουλεύει εξαιρετικά με τα μαλακά ελαστικά.







TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ