FORMULA 1

Πατέρας Φερστάπεν για Χάμιλτον: "Με τον Μαξ μιλούν μόνο στο βάθρο, ο Λιούις είναι στον κόσμο του"

Ο Μαξ Φερστάπεν αγκαλιά με τον πατέρα του, Γιος Φερστάπεν, στο GP των ΗΠΑ
Ο Μαξ Φερστάπεν αγκαλιά με τον πατέρα του, Γιος Φερστάπεν, στο GP των ΗΠΑ © 2021 NICK DIDLICK / AP IMAGES

Ο πατέρας του Μαξ Φερστάπεν, Γιος, ενόψει του αποψινού αγώνα (19:30, ΕΡΤ2 & COSMOTE SPORT 5 HD, LIVE από το SPORT24) στην απαιτητική πίστα της Σαουδικής Αραβίας αναφέρθηκε στη σχέση του γιού του με τον Λιούις Χάμιλτον, τονίζοντας πως μιλούν μόνο στους αγώνες.

Ο Μαξ Φερστάπεν θα εκκινήσει την Κυριακή (19:30, ΕΡΤ2 & COSMOTE SPORT 5 HD, LIVE από το SPORT24) τον αγώνα στην ιδιαίτερα απαιτητική πίστα της Σαουδικής Αραβίας από την τρίτη θέση του grid, εξαιτίας του ατυχήματος που είχε στην τελευταία του προσπάθεια για την pole position.

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull, που θα βρεθεί πίσω από τους Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας, οπότε και έχει πολύ δύσκολη δουλειά να κάνει στην Τζέντα, έχει πιθανότητες να πάρει τον τίτλο της Formula 1. Ενόψει της κομβικής μάχης, ο πατέρας του Φερστάπεν και οδηγός στα τιμημένα 90s μίλησε για τη σχέση του γιού του με τον Βρετανό αντίπαλό, τονίζοντας πως μιλούν μόνο όσο βρίσκονται βάθρο.

"Δεν μιλάω ποτέ στον Λιούις. Δεν χρειάζεται να μου μιλήσει. Δεν είμαι τίποτα γι' αυτόν. Τον σέβομαι ως οδηγό, αλλά όσον αφορά τα υπόλοιπα... τίποτα. Ο Μαξ και ο Λιούις μιλούν μόνο στο βάθρο, πολύ λίγο. Όταν βλέπω τον Μαξ με άλλους οδηγούς νομίζω ότι τα πάνε πολύ καλά. Αλλά με τον Λιούις τίποτα. Ο Λούις είναι στον κόσμο του.

Ο Μαξ είναι όπως είναι. Σε κάποιους αρέσει. Λέει αυτό που σκέφτεται, αλλά δεν μπλέκεται σε πολιτικά ζητήματα, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες, που κάνει ο Λιούις. Ο καθένας το κάνει με τον τρόπο του και αυτός είναι ο τρόπος του Μαξ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 49χρονος παλαίμαχος πιλότος.

TAGS FORMULA 1 GP ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ