MOTORSPORTS

Οι TOP-4 τρόποι για να ζήσεις τη μαγεία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Οι TOP-4 τρόποι για να ζήσεις τη μαγεία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022
ACROPOLIS RALLY 2022

Στα βουνά ή στο ΟΑΚΑ, στο μπάκετ ή στην COSMOTE TV; Δείτε τους καλύτερους τρόπους για να ζήσει κανείς τη μοναδική εμπειρία ταχύτητας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις προσέφερε για μια ακόμη φορά εντυπωσιακό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις. Είδαμε τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και 3 φορές νικητή του αγώνα στο παρελθόν, Sebastian Loeb, να σπάει τα χρονόμετρα μέχρι να εγκαταλείψει από βλάβη, τον περσινό νικητή και φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, Kalle Rovanpera, να χάνει απέναντι στις απαιτητικά ελληνικά χώματα και τον Thierry Neuville να παίρνει εδώ την πρώτη του φετινή νίκη, πλοηγός σε ένα επιβλητικό “1-2-3” της Hyundai Motorsport.

Μοναδικές στιγμές και μεγάλες ανατροπές που βιώσαμε με διάφορους τρόπους. Οι τέσσερις καλύτεροι τρόποι ωστόσο με τους οποίους μπορούσε κανείς να ζήσει τη μαγεία του “Ράλλυ των Θεών”, είναι οι παρακάτω. Και σε καθέναν από αυτούς, βασικός συντελεστής ήταν η COSMOTE, ο Μεγάλος Χορηγός του ελληνικού αγώνα που από πέρσι επέστρεψε δυναμικά στο πρόγραμμα του WRC.

01. Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για την Υπερειδική Διαδρομή

Οι TOP-4 τρόποι για να ζήσεις τη μαγεία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022
ACROPOLIS RALLY 2022

Αναμφίβολα ένα από τα highlights του αγώνα αλλά και ολόκληρης της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, είναι η εντυπωσιακή υπερειδική διαδρομή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο περισσότεροι από 64.000 θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους καλύτερους οδηγούς και τα ταχύτερα αυτοκίνητα ράλλυ στον κόσμο, να διαγωνίζονται ανά ζευγάρια στην υπέροχη διαδρομή που είχε δημιουργηθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μεταξύ των θεατών και οι 50 τυχεροί συνδρομητές COSMOTE που κέρδισαν μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό υπερθέαμα από την υπερειδική στο ΟΑΚΑ.

02. Στο μπάκετ ενός κορυφαίου αγωνιστικού αυτοκινήτου

Τί είναι καλύτερο μετά την οδήγηση ενός κορυφαίου αυτοκινήτου ράλλυ; Η συνοδήγηση φυσικά! Οι τυχεροί του online διαγωνισμού της COSMOTE έζησαν την μοναδική εμπειρία της συνοδήγησης με τον κορυφαίο Βρετανό οδηγό Gus Greensmith, στο ολοκαίνουργιο Ford Puma Hybrid Rally1, κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πραγματοποίησε μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα η ομάδα της M-Sport στην περιοχή του Λουτρακίου.

Ήταν, μάλιστα, οι πρώτοι στην Ελλάδα – κι ανάμεσα στους ελάχιστους τυχερούς παγκοσμίως - που “έτρεξαν” με το συγκεκριμένο υβριδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της κορυφαίας κατηγορίας Rally1!

Δείτε το σχετικό video:

03. Στα ελληνικά βουνά για τις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα

Οι TOP-4 τρόποι για να ζήσεις τη μαγεία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022
ACROPOLIS RALLY 2022

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις δεν είναι μόνο ταχύτητα. Είναι και μια μοναδική ευκαιρία να βρεθείς κοντά στις ομορφιές της ελληνικής φύσης. Με παρέα που ξεκινάτε μαζί ή με νέους φίλους που γνωρίζεις εκεί, στα βουνά, ανάμεσα στα περάσματα των κορυφαίων οδηγών ράλλυ που μαγεύουν με την οδήγησή τους, με αυτό το χορευτικό κρεσέντο από στροφή σε στροφή και από ειδική σε ειδική διαδρομή.

Ακόμη κι εκεί, όταν θες να παρακολουθείς όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αγώνα αλλά και να βλέπεις συνεχώς πως διαμορφώνεται η γενική κατάταξη, η COSMOTE φροντίζει για την ενημέρωσή σου προσφέροντας μια άλλη μοναδική εμπειρία ταχύτητας, αυτή τη φορά μέσα από τα δεδομένα του κινητού σου τηλεφώνου.

04. Στην πολυθρόνα σου, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό δράσης του αγώνα

Οι TOP-4 τρόποι για να ζήσεις τη μαγεία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022
ACROPOLIS RALLY 2022

Αλλά και όποιος δεν κατάφερε να δει από κοντά τα 67 πληρώματα, στο ΟΑΚΑ ή στις ειδικές διαδρομές, μπόρεσε να απολαύσει κάθε λεπτό του αγώνα. Φρόντισε γι’ αυτό η COSMOTE TV ως αποκλειστικός Broadcaster του FIA World Rally Championship (WRC).

Μέσα από το ειδικό pop up κανάλι COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY, μετέφερε ζωντανά όλη τη δράση του αγωνιστικού τετραημέρου. Συνολικά, με περισσότερες από 30 ώρες ειδικών αφιερωμάτων, 18 ώρες live μεταδόσεων, 13 ώρες ζωντανών εκπομπών, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και αναλυτικά ρεπορτάζ, τα κανάλια COSMOTE SPORT ήταν και φέτος ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ ή στις ειδικές διαδρομές των ελληνικών βουνών, στο μπάκετ ενός κορυφαίου αγωνιστικού ή στην πολυθρόνα του σαλονιού μας, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ζήσαμε το εντυπωσιακό θέαμα και τις δυνατές συγκινήσεις που προσέφερε το EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022 χάρη στον Μεγάλο Χορηγό, την COSMOTE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ