ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Οι μοναδικές διακοπές του Λιούις Χάμιλτον: "Βρήκα τις ρίζες μου στην Αφρική"

Ο Λιούις Χάμιλτον στις καλοκαιρινές του διακοπές στη Βραζιλία
Ο Λιούις Χάμιλτον στις καλοκαιρινές του διακοπές στη Βραζιλία INSTAGRAM / @LEWISHAMILTON

Ο Λιούς Χάμιλτον, ο οποίος ταξίδεψε στην Αφρική, εκμεταλλευόμενος το καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula 1, έμεινε κατάπληκτος, αποκαλύπτοντας πως αισθάνθηκε πως βρήκε τις ρίζες του στη συγκεκριμένη Ήπειρο.

Ο Λιούς Χάμιλτον πραγματοποίησε μία από τις επιθυμίες του, η οποία ήταν να ταξιδέψει στη Ναμίμπια. Ο Βρετανός δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι του δήλωσε ενθουσιασμένος από τις νέες του εμπειρίες, τονίζοντας μάλιστα πως στην αφρικανική χώρα βρήκε τις "ρίζες" του.

"Φέτος περνάω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, κάνοντας κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και χρόνια. Επιτέλους βρίσκω τις ρίζες μου στην Αφρική και παιδιά, το να πω ότι αυτό το ταξίδι ήταν μια εμπειρία είναι υποτιμητικό. Αυτή ήταν μια επαναφορά που άλλαξε τη ζωή.

Νιώθω ότι απέκτησα μια νέα προοπτική για τη ζωή, έχω ακόμα πιο δυνατή αγάπη για τα ζώα και ήρθα ακόμα πιο κοντά με τα αδέρφια μου με τα οποία μοιράστηκα αυτό το ξεχωριστό ταξίδι. Όπου κι αν κοιτάξω περιτριγυρίζομαι από τόση ομορφιά και νιώθω πραγματικά συγκεντρωμένος και ήρεμος.

Η πρώτη μου στάση ήταν η Ναμίμπια, ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη που έχω δει ποτέ με τα μάτια μου. Οι λέξεις και οι εικόνες το αδικούν. Η βόλτα με αερόστατο ήταν σουρεαλιστική.

Έπρεπε να προσγειωθούμε στο πλάι, κάτι που σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να περάσω αυτό το διάλλειμα", έγραψε ο Βρετανός οδηγός της Mercedes.

TAGS ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ FORMULA 1 F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ