ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον πούλησε αντί 49.500.000$ ένα σπίτι που δεν έμεινε ποτέ

Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον πούλησε αντί 49.500.000$ ένα σπίτι που δεν έμεινε ποτέ
2021 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Λιούς Χάμιλτον πούλησε αντί 49.5 εκατ. δολαρίων ένα ρετιρέ στη Νέα Υόρκη, που είχε υπό την ιδιοκτησία του εδώ και τέσσερα χρόνια. Σημείωση: Δεν είχε μείνει ποτέ σε αυτό το σπίτι!

Την απόφαση να πουλήσει το ρετιρέ στη Νέα Υόρκη, που είχε αγοράσει προ τετραετίας πήρε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο πιλότος της Mercedes παραχώρησε ένα σπίτι στο οποίο δεν έμεινε ποτέ (!) ως τώρα για 49.5 εκατ. δολάρια, τιμή κατά περίπου πέντε εκατομμύρια δολάρια υψηλότερη από αυτή που το είχε αγοράσει.

Το πολυτελές διαμέρισμα των 12.000 τ.μ. είχε πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, μία πισίνα και πολλές ακόμη ανέσεις, τις οποίες όμως δεν απόλαυσε ποτέ ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, πολύ απλά γιατί... δεν έτυχε να διαμείνει στο συγκεκριμένο σπίτι.

Ήδη εδώ και ενάμιση χρόνο αναζητούσε αγοραστή, η αρχική τιμή των 57 εκατ. δολαρίων δεν δημιουργούσε όμως πραγματικό ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές. Εν τέλει κι αφού μεσολάβησε μεσιτικό γραφείο, βρέθηκε αγοραστής, που προσέφερε το ποσό των 49.5 εκατ. δολαρίων στον Λιούις Χάμιλτον για να τον απαλλάξει από ένα σπίτι που δεν... προλάβαινε να επισκεφτεί.

TAGS ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ