ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022

Ο Λεμπ θα τρέξει στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ επιστρέφει στο WRC
Ο Σεμπαστιάν Λεμπ επιστρέφει στο WRC RED BULL CONTENT POOL

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του 9 φορές Πρωταθλητή WRC, Σεμπαστιάν Λεμπ στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με Ford Puma Rally1.

Ανάμεσα στα κορυφαία πληρώματα που θα τρέξουν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, που θα διεξαχθεί στις 8-11 Σεπτεμβρίου, ξεχωρίζει αναμφίβολα αυτό του Σεμπαστιάν Λεμπ και της συνοδηγού του, Ιζαμπέλ Γκαλμίς.

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής επιστρέφει στα ελληνικά χώματα έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια! Ήταν το 2012 όταν έτρεξε για τελευταία φορά στην Ελλάδα, κερδίζοντας μάλιστα τότε με ένα Citroen DS3 WRC.

Ο Λεμπ έχει κερδίσει τρεις φορές στο Ράλλυ Ακρόπολις, σε 11 συμμετοχές. Η πρώτη ήταν με τη Citroen Xsara WRC το 2005, η δεύτερη με τη Citroen C4 WRC το 2008 και η τρίτη με το Citroen DS3 το 2012. Ο κατά πολλούς κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών θα κάνει με το Puma Rally1 την τέταρτη και πιθανότατα τελευταία του εμφάνιση στο WRC για το 2022.

Ο Γάλλος συμμετέχει σε επιλεγμένους αγώνες του WRC φέτος, με την ομάδα της M-Sport Ford. Μετά την εκθαμβωτική του νίκη στο Μόντε Κάρλο, ο Λεμπ δεν είχε την τύχη με το μέρος του στην Πορτογαλία και στο Σαφάρι.

Αν κρίνουμε από την ταχύτητα του 48χρονου στην Κένυα, πριν η φωτιά στον κινητήρα του Puma Rally1 καταστρέψει τις όποιες ελπίδες του για διάκριση, είναι βέβαιο πως ο Λεμπ θα είναι ανάμεσα στους διεκδικητές της νίκης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

TAGS ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ WRC FORD FORD PUMA RALLY ACROPOLIS 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ