FORMULA 1

O Κιάνου Ριβς συμμετέχει σε νέα σειρά για τη Formula 1

Ο Κίανου Ριβς
Ο Κίανου Ριβς @ 2021 NOAH BERGER / AP IMAGES

Μετά το «Drive to Survine» του Netflix, η Disney+ ετοιμάζει τη δική της σειρά τεσσάρων επεισοδίων με θέμα τη Formula 1 - και στο πλαίσιο των γυρισμάτων της, πρόσφατα ο αστέρας του Χόλιγουντ Κιάνου Ριβς πήρε συνέντευξη από τον Λούκα ντι Μοντεζέμολο.

Η ανάπτυξη της Formula 1 στην Αμερική καλά κρατεί: μετά τη δημοφιλή σειρά «Drive to Survive» του Netflix, ακολούθησε η ανακοίνωση για μία νέα κινηματογραφική ταινία την οποία θα συγχρηματοδοτήσει ο Λιούις Χάμιλτον και θα πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ.

Και τώρα ανακοινώθηκε ότι έρχεται και μια νέα σειρά τεσσάρων επεισοδίων, με εταιρεία παραγωγής τη North One, η οποία θα προβληθεί στο συνδρομητικό Disney+ από το Φθινόπωρο του 2023 και θα έχει μεταξύ άλλων τη συμμετοχή και του αστέρα του Χόλιγουντ Κιάνου Ριβς.

Η σειρά αυτή θα επικεντρώνεται στην αιφνίδια έξοδο της Honda από τη Formula 1 στο τέλος του 2008, στην πώλησή της στον Ρος Μπρον και στην επακόλουθη ανάδυση της νεοσύστατης Brawn GP προς το θρόνο της Formula 1 με τον Τζένσον Μπάτον το 2009.

Τα γυρίσματα της νέας αυτής σειράς έχουν ξεκινήσει και, για το σκοπό αυτό, πρόσφατα ο πρωταγωνιστής της ταινίας Matrix ταξίδεψε στην Ιταλία για να συναντήσει τον πρώην πρόεδρο της Ferrari, την εποχή της παντοκρατόρίας του Μίκαελ Σουμάχερ (1999-2004), Λούκα ντι Μοντεζέμολο.

Ο Ιταλός παραχώρησε στον Αμερικανό ηθοποιό μια εκτενή συνέντευξη για τους αγώνες, τον κόσμο της Ferrari και τις προκλήσεις της ηγεσίας της, αλλά και για το Italo - το πρώτο ιδιωτικό τρένο υψηλής ταχύτητας.

Φυσικά, στη σειρά θα εμφανιστούν με συνεντεύξεις τους τόσο ο Ρος Μπρον και ο Τζένσον Μπάτον, όσο και άλλα σημαίνοντα στελέχη της ομάδας του Μπράκλεϊ την εποχή εκείνη -όπως ο Ρούμπενς Μπαρικέλο και ο τεχνικός διευθυντής Νικ Φράι- αλλά και της F1, όπως ο εμπορικός διευθυντής Μπέρνι Έκλεστοουν, οδηγοί, τεχνικοί διευθυντές και δημοσιογράφοι.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ