MOTOGP

Moto GP: Νικητής στη Γερμανία ο Μάρκεθ

Spain's Marc Marquez steers his motorcycle during the MotoGP race at German Motorcycle Grand Prix at the Sachsenring circuit in in Hohenstein-Ernstthal, Sunday, July 7, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)
Spain's Marc Marquez steers his motorcycle during the MotoGP race at German Motorcycle Grand Prix at the Sachsenring circuit in in Hohenstein-Ernstthal, Sunday, July 7, 2019. (AP Photo/Jens Meyer) AP

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Μαρκ Μάρκεθ πήρε τη νίκη στο Grand Prix της Γερμανίας. Στο βάθρο οι Βινιάλες και Κρατσλόου.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Μαρκ Μάρκεθ το Grand Prix της Γερμανίας. Ο Ισπανός μπορεί να έφυγε καλά στην εκκίνηση όμως κράτησε την πρώτη θέση και μετά ουσιαστικά χάθηκε στην πίστα του Sachsenring.

Ουσιαστικά πιέστηκε μόνο στον πρώτο γύρο όταν ο Βινιάλες τον πίεσε, χωρίς όμως να τον προσπεράσει.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε για μερικούς γύρους με τους Βινιάλες και Ρινς να προσπαθούν να μείνουν κοντρά στον Ισπανό, αλλά δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω. Ο Ρινς κατάφερε να προσπεράσει τον Βινιάλες, όμως έκανε λάθος στον 20ο γύρο κι είχε την δεύτερη πτώση του μέσα σε μία εβδομάδα. Η μόνη μάχη που είδαμε ήταν αυτή ανάμεσα στους Μίλερ, Πετρούτσι και Ντοβιτσιόζο για την πέμπτη θέση, με τον δεύτερο να βγαίνει νικητής.

Τελικά, την κάρο σημαία είδε άνετα πρώτος ο Μαρκ Μάρκεθ και ακολούθησαν οι Βινιάλες και Κρατσλόου. Τέταρτος τερμάτισε ο Πετρούτσι και τον ακολούθησαν οι Ντοβιτσιόζο, Μίλερ, Ζοαν, Μιρ, Ρόσι, Μορνμπιντέλι και Μπρντλ.

Επόμενος αγώνας το διήμερο 2-4 Αυγούστου στο Μπρνο της Τσεχίας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Moto GP: Νικητής στη Γερμανία ο Μάρκεθ

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Moto GP: Νικητής στη Γερμανία ο Μάρκεθ

Photo credits: AP Photo/Jens Meyer

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ