FORMULA 1

Η συγγνώμη του Βολφ στον Χάμιλτον: "Ξέρουμε ότι το αυτοκίνητο είναι σκ@τ@"

Η συγγνώμη του Βολφ στον Χάμιλτον: "Ξέρουμε ότι το αυτοκίνητο είναι σκ@τ@"
PRINTSCREEN

Ο Τότο Βολφ ζήτησε συγγνώμη προς τον Λούις Χάμιλτον για το porpoising που αντιμετώπισε προκαλώντας μάλιστα πόνο στην πλάτη του οδηγού της Mercedes.

Ο Λούις Χάμιλτον τερμάτισε στην 4η θέση του GP του Grand Prix του Μπακού. Έκανε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα, εκκινώντας από την 7η θέση, ενώ μάλιστα είχε σοβαρό πρόβλημα.

Το porpoising (αναταράξεις) της Mercedes έκαναν τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να υποφέρει από πόνο στην πλάτη και μάλιστα βγήκε από το μονοθέσιό του με μεγάλη δυσκολία. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Τότο Βολφ, να ζητήσει συγγνώμη από τον οδηγό του.

"Λιούις όλοι ξέρουμε ότι οδηγείς ένα σκ@τ@ αυτοκίνητο τώρα. Συγγνώμη για την πλάτη, θα βελτιωθούμε. Οδήγησες καλά" δήλωσε συγκεκριμένα, με τον Βρετανό πρωταθλητή να απαντά: "Εξαιρετική δουλειά με την στρατηγική. Σίγουρα χρειαζόμαστε αλλαγές. Ευχαριστώ. Ας συνεχίσουμε να πιέζουμε".

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα ο Βολφ αναφέρθηκε γενικότερα στο ζήτημα του porpoising απ' το οποίο συνεχίζουν να υποφέρουν αρκετές ομάδες: "Όλοι οι οδηγοί μαζεύτηκαν και συμφώνησαν ότι είναι πρόβλημα. Εκτός από έναν, τον Αλόνσο".

Το porpoising βλάπτει τους οδηγούς. Ενδεικτικά ο Χάμιλτον χρειάστηκε να συμβουλευτεί τον φυσιοθεραπευτή του για το αν έπρεπε να τρέξει στο Μπακού, εξαιτίας του προβλήματος στην πλάτη.

TAGS FORMULA 1 F1 GP ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ MERCEDES F1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ