ARISTOTLE RACING TEAM

Η Aristotle Racing Team αναζητά νέα μέλη

Η Aristotle Racing Team αναζητά νέα μέλη
ARISTOTLE RACING TEAM

Είσαι φοιτητής/τρια και σε ελκύει ο τομέας του μηχανοκίνητου αθλητισμού; Θα ήθελες να συμμετάσχεις και εσύ στην σχεδίαση και στην κατασκευή ενός αγωνιστικού μονοθεσίου; Μην χάνεις χρόνο, η ART σε περιμένει!

Ύστερα από μία πετυχημένη αγωνιστική σεζόν η ART είναι έτοιμη να υποδεχτεί νέα μέλη με όραμα και όρεξη για δουλεία, που θα οδηγήσουν την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. Αν σε ενδιαφέρει το κομμάτι της σχεδίασης και της κατασκευής, αν η φωτογραφία και τα γραφιστικά είναι το φόρτε σου, δεν έχεις πάρα να δηλώσεις συμμετοχή και να ζήσεις από κοντά την ανεπανάληπτη εμπειρία του διαγωνισμού Formula Student.

Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι αρχές Οκτώβρη. Μπορείς να βρεις τις δηλώσεις καθώς και όλα τα social media της ομάδας εδώ .

Λίγα λόγια για την ομάδα

Η Aristotle Racing Team αναζητά νέα μέλη
ARISTOTLE RACING TEAM

Η Aristotle Racing Team (ART) είναι μια φοιτητική ερευνητική ομάδα που ιδρύθηκε το 2006 από μια μικρή ομάδα φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχοντας ως στόχο τη σχεδίαση, τη κατασκευή και τη συναρμολόγηση ενός πλήρως λειτουργικού αγωνιστικού μονοθέσιου, τύπου Formula ,το οποίο συμμετέχει κάθε χρόνο στο μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό Formula Student, εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ειδικότερα, η ART ξεκινώντας μόλις με 9 μέλη έχει φτάσει σήμερα να αποτελείται από πολυάριθμους φοιτητές διαφόρων σχολών του Αριστοτελείου και να βελτιώνει, το ήδη κατασκευασμένο, 7ο αγωνιστικό μονοθέσιό της, που θα είναι και αυτό που θα την οδηγήσει στους διαγωνισμούς. Έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις, με τις πιο πρόσφατες αυτές της 1ης και της 2ης θέσης στο αγώνισμα του Skid Pad στους διαγωνισμούς της Τσεχίας και της Ιταλίας, η ART είναι έτοιμη και για την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Διοργάνωση Formula Student

Η Aristotle Racing Team αναζητά νέα μέλη
ARISTOTLE RACING TEAM

Ο διαγωνισμός Formula Student διοργανώνεται από τη Society of Automotive Engineers (SAE), μια σειρά από διεθνείς αγώνες, στους οποίους λαμβάνουν μέρος φοιτητικές ομάδες από πανεπιστήμια όλου του κόσμου, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές και προηγμένη μηχανολογική ανάλυση για να κατασκευάσουν ένα μονοθέσιο υψηλών επιδόσεων. Οι φοιτητές κατασκευάζουν κάθε χρόνο από την αρχή ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και το δοκιμάζουν στην πίστα. Τα μέλη της ομάδας ART εργάζονται ένα ολόκληρο χρόνο, παράλληλα με το αυστηρό ακαδημαϊκό τους πρόγραμμα, για να σχεδιάσουν, να βρουν χορηγίες, να το κατασκευάσουν και τελικά να ανταγωνιστούν με άλλες φοιτητικές ομάδες σε διεθνές επίπεδο.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και γίνε το επόμενο μέλος της ART! Είσαι έτοιμος/η για αυτή την εμπειρία;

TAGS ARISTOTLE RACING TEAM
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ