FORMULA 1

Η ΑΜΥΝΑ: Το συγκινητικό, ευχαριστήριο post της Honda στον Πέρεζ

Red Bull driver Sergio Perez of Mexico steers his car during the second free practice ahead of Sunday's Formula One Dutch Grand Prix at the Zandvoort racetrack, Netherlands, Friday, Sept. 3, 2021. (AP Photo/Francisco Seco)
ΣΕΡΤΖΙΟ ΠΕΡΕΖ - RED BULL HONDA AP

Η Honda αποχαιρετά τη Formula 1 με το κεφάλι ψηλά, αλλά δεν ξεχνά να αναφερθεί ξεχωριστά στον Σέρτζιο Πέρεζ για την προσφορά του.

Ένα από τα highlights του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, όπου ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε τον τίτλο προσφέροντας στην Honda τον ιδανικό τρόπο για να αποχαιρετίσει τη Formula 1, ήταν αναμφίβολα η μάχη του Σέρτζιο Πέρεζ με τον Λιούις Χάμιλτον.

Σίγουρα, ο Λιούις ήταν πολύ προσεκτικός σε αυτή την κόντρα γιατί θα ήταν ο μεγάλος χαμένος σε μια επαφή ή ακόμη χειρότερα σε έξοδο, ωστόσο μην ξεχνάμε πως ο Μεξικανός έτρεχε με υποδεέστερο μονοθέσιο και με “τελειωμένα” ελαστικά, αντίθετα με τον “αντίπαλό” του που είχε ολοκαίνουρια.

Και όμως, ο “Τσέκο” άντεξε στην πίεση, αμύνθηκε σθεναρά και κράτησε παλικαρίσια στον Λιούις πίσω του μέχρι να τους φτάσει ο Φερστάπεν με την άλλη Red Bull Honda.

Αυτή η λυσσαλέα άμυνα έδωσε τον τίτλο στο ειδικό post της Honda για τον Πέρεζ στα social media, με τον οποίο τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα αυτόν τον ένα χρόνο της μεταξύ τους συνεργασίας. Δείτε το…

THE DEFENCE: It’s only been a year @schecoperez, but what a year it’s been. Thank you for everything you have done for this team, it’s been unforgettable

#ThePowerOfDreams

TAGS FORMULA 1 RED BULL HONDA ΣΕΡΤΖΙΟ ΠΕΡΕΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ