FORMULA 1

GP Ρωσίας: Ξανά στην pole position ο Χάμιλτον

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain steers his car during qualification ahead of the Grand Prix of Tuscany, at the Mugello circuit in Scarperia, Italy, Saturday, Sept. 12, 2020. The Formula One Grand Prix of Tuscany will take place on Sunday. (Bryn Lennon, Pool via AP)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain steers his car during qualification ahead of the Grand Prix of Tuscany, at the Mugello circuit in Scarperia, Italy, Saturday, Sept. 12, 2020. The Formula One Grand Prix of Tuscany will take place on Sunday. (Bryn Lennon, Pool via AP) AP

Ο Λιούις Χάμιλτον για 96η φορά στην καριέρα του θα εκκινήσει ένα Grand Prix από την pole position αφού σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες του αγώνα της Ρωσίας. Πίσω του Φερστάπνε και Μπότας.

Μία από τα ίδια είδαμε στις κατατακτήριες του Grand Prix της Ρωσίας αφού η Mercedes και ο Χάμιλτον επιβεβαίωσαν ξανά ότι είναι σε άλλο επίπεδο. Ο Βρετανός για 96η φορά στην καριέρα του θα εκκινήσει ένα Grand Prix από την pole position αφού σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες του αγώνα της Ρωσίας.

Βέβαια δεν ήταν όλα ρόδινα για τον Χάμιλτον, αφού παραλίγο να μείνει εκτός Q3.

Το ατύχημα του Φέτελ που έφερε κόκκινη σημαία στο Q2 λίγο έλειψε να μην επιτρέψει στον Βρετανό να μπει στην τελική δεκάδα. Τελικά ο Χάμιλτον πρόλαβε για λίγο να κάνει την τελευταία του προσπάθεια και να έχει την ευκαιρία για να μπορέσει να πάρει μία ακόμα pole position.

Κι από του αποτελέσματος φάνηκε ότι δεν την άφησε να πάει χαμένη. Με 1:31.304 σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και θα εκκινήσει απο την πρώτη θέση έχοντας δίπλα του τον Φερστάπεν.

Πισω τους θα βρίσκονται οι Μπότας και Πέρες, ενώ πλέον δεν αποτελεί είδηση ότι τα δύο μονοθέσια της Ferrari βρέθηκαν εκτός δεκάδας για μία ακόμα φορά.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ