MOTORSPORTS

GP Μαλαισίας: Έπεσε ο Ρόσι, νίκησε ο Μάρκεθ

Honda rider Marc Marquez of Spain sprays champagne after winning the Malaysia MotoGP at the Sepang International Circuit in Sepang, Malaysia, Sunday, Nov. 4, 2018. (AP Photo/Vincent Phoon)
Honda rider Marc Marquez of Spain sprays champagne after winning the Malaysia MotoGP at the Sepang International Circuit in Sepang, Malaysia, Sunday, Nov. 4, 2018. (AP Photo/Vincent Phoon) AP

Ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά από λάθος υπολογισμό βρέθηκε εκτός πίστας τρεις γύρους πριν το τέλος και έτσι χάρισε τη νίκη στο GP της Μαλαισίας στον Μαρκ Μάρκεθ.

Ένας αγώνας στον οποίο το μεγαλύτερο μέρος του ήταν αδιάφορο απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο τέλος του. Ο Βαλεντίνο Ρόσι μπήκε από την αρχή του αγώνα μπροστά και έδειξε ικανός να φτάσει στη νίκη.

Τελικά, όμως, προδόθηκε από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο "γιατρός" έκανε ένα ανεπίτρεπτο για την κλάση του λάθος στην πρώτη στροφή της πίστας της Μαλαισίας τρεις γύρους πριν το τέλος και έτσι χάρισε τη νίκη στον Μαρκ Μάρκεθ.

Ο Ισπανός είχε αρχίσει να πιέζει τον Ρόσι, ο οποίος έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση. Τελικά ο Ιταλός αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να τελειώσει τον αγώνα στη 18η θέση. Ο Μάρκεθ συνέχισε το υπόλοιπο του αγώνα δίχως προβλήματα σε αντίθεση με τους Ρινς και Ζάρκο που είχαν τη δική τους μάχη για τη δεύτερη και τρίτη θέση.

Τέλος με τη νίκη του Μάρκεθ η Honda κατέκτησε τον τίτλο στους κατασκευαστές.

AΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

GP Μαλαισίας: Έπεσε ο Ρόσι, νίκησε ο Μάρκεθ

Photo credits: AP Photo/Vincent Phoon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ