MOTOGP

GP Γαλλίας: Άπιαστος στο Λε Μαν ο Μάρκεθ

MotoGP rider Marc Marquez of Spain steers his motorcycle during the French Motorcycle Grand Prix at the Le Mans racetrack, in Le Mans, France, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/David Vincent)
MotoGP rider Marc Marquez of Spain steers his motorcycle during the French Motorcycle Grand Prix at the Le Mans racetrack, in Le Mans, France, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Μαρκ Μαρκεθ ήταν ασταμάτητος στο Λε Μαν και πανηγύρισε την 300η νίκη της Honda. Δεύτερος ο Ντοβιτσιόζο και τρίτος ο Πετρούτσι.

Μόλις για δύο γύρους συνάντησε πρόβλημα στην πίστα του Λε Μαν ο Μαρκ Μάρκεθ. Τόσο ήταν το διάστημα που ο Μίλερ τον προσπέρασε και έμεινε στην κορυφή. Στη συνέχεια ο Ισπανός κατάφερε να τον προσπεράσει και να φτάσει στη νίκη.

Ο Μίλερ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει τον Ισπανό πρωταθλητή, ενώ ταυτόχρονα έδωσε μεγάλη μάχη με τον Ντοβιτσιόζο.

Όσο οι δυο τους πάλευαν ο Μάρκεθ κατάφερε να αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα και να μετατρέψει τη συνέχεια του αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο. Ο Ντοβιτσιόζο τελικά πέρασε τον Μίλερ, όπως το ίδιο έκανε μετά και η έτερη Ducati του Πετρούτσι.

Τελικά, ο Μίλερ τελείωσε τέταρτος με τον Βαλεντίνο Ρόσι στην πέμπτη θέση.

Επόμενος αγώνας το Ιταλικό Grand Prix που θα διεξαχθεί το τριήμερο 31 Μαΐου-2 Ιουνίου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

GP Γαλλίας: Άπιαστος στο Λε Μαν ο Μάρκεθ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

GP Γαλλίας: Άπιαστος στο Λε Μαν ο Μάρκεθ
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ