FORMULA 1

Formula 1: Ο Γκροζάν συνάντησε αυτούς που τον έσωσαν

Ο Γκροζάν αγκαλιάζει έναν από τους ανθρώπους της πίστας που τον έσωσαν
Ο Γκροζάν αγκαλιάζει έναν από τους ανθρώπους της πίστας που τον έσωσαν F1 TWITTER

Ο Ρομέν Γκροζάν πήγε στην πίστα του Μπαχρέιν και συναντήθηκε με τους ανθρώπους που τον έσωσαν για να τους πει το δικό του ευχαριστώ. (VIDEO)

Με πολύ άσχημο τρόπο ξεκίνησε το Grand Prix του Μπαχρέιν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (29/11). Λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση, ο Ρομέν Γκροζάν προσπάθησε να αλλάξει γραμμή, είχε επαφή, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, με αποτέλεσμα αυτό να βγει εκτός διαδρομής για να ακολουθήσει μια τρομακτική κατάσταση.

Η Haas του Γκροζάν εξερράγη, με τον έμπειρο οδηγό να βγαίνει μέσα από τις φλόγες ευτυχώς έχοντας τις αισθήσεις του. Οι γιατροί έφτασαν άμεσα στο σημείο και τον κουβάλησαν στο ασθενοφόρο, με τον Γάλλο να περπατάει με δυσκολία, αλλά να δείχνει πως δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Το Halo ήταν αυτό που του έσωσε τη ζωή, καθώς το κόκπιτ βρέθηκε ανάμεσα σε μια άμορφη μάζα από σίδερα.

Καθοριστικό ρόλο όμως στο γεγονός ότι τώρα είναι ζωντανός έπαιξε και η άμεση επέμβαση των ανθρώπων της πίστας που έσπευσαν να πυροσβεστήρες να βοηθήσουν τον Γάλλο να βγει από το μονοθέσιό του.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Γκροζάν πήγε στην πίστα του Μπαχρέιν όπου μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους ανθρώπους που τον έσωσαν. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκινητικές με τον οδηγό της Haas να σπεύδει να ευχαριστήσει τους πάντες.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ