FORMULA 1

Formula 1: Λεκλέρ, Πέρεζ, Χάμιλτον ή Φερστάπεν; Ποιος θα κερδίσει στο GP Σιγκαπούρης;

Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco, center, who clocked the fastest time, talk with Red Bull driver Sergio Perez of Mexico, left, second fastest, and Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, right, third fastest, after the qualifying session at the Singapore Formula One Grand Prix, at the Marina Bay City Circuit in Singapore, Saturday, Oct. 1, 2022. (AP Photo/Vincent Thian)
Formula 1: Λεκλέρ, Πέρεζ, Χάμιλτον ή Φερστάπεν; Ποιος θα κερδίσει στο GP Σιγκαπούρης; AP

Ψηφίστε στο poll του SPORT24 τον πιλότο που πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής στη Μαρίνα Μπέι, στον 17ο αγώνα της φετινής σεζόν στη Formula 1.

Ο Σαρλ Λεκλέρ εκκινεί πρώτος στον αγώνα της Σιγκαπούρης, δίνοντας ελπίδες στους Τιφόζι για επιστροφή της Scuderia στις νίκες. Ο Σέρτζιο Πέρεζ από την άλλη, που εκκινεί δίπλα στον Μονεγάσκο, θέλει να κάνει το δικό του μεγάλο come back στα καλά αποτελέσματα.

Όρεξη για την πρωτιά έχει όμως και ο Λιούις Χάμιλτον, θέλοντας να σπάσει το ρόδι για φέτος και να πάρει την πρώτη νίκη για τον ίδιο και τη Mercedes. Είναι όμως και ο Μαξ Φερστάπεν, που μπορεί να ξεκινά 8ος αλλά δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Ολλανδός στα τελευταία πέντε Γκραν Πρι, κέρδισε έχοντας ξεκινήσει από τις πίσω θέσεις…

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής στο GP Σιγκαπούρης 2022; Ψηφίστε στο Poll του SPORT24.

TAGS FORMULA 1 GP ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΣΕΡΤΖΙΟ ΠΕΡΕΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ