ASTON MARTIN

Formula 1: Η Aston Martin κράτησε τους Φέτελ και Στρολ για το 2022

Aston Martin driver Sebastian Vettel of Germany attends a press conference ahead of Sunday's Formula One Dutch Grand Prix at the Zandvoort racetrack, Netherlands, Thursday, Sept. 2, 2021. (Kenzo Tribouillard, Pool via AP)
Aston Martin driver Sebastian Vettel of Germany attends a press conference ahead of Sunday's Formula One Dutch Grand Prix at the Zandvoort racetrack, Netherlands, Thursday, Sept. 2, 2021. (Kenzo Tribouillard, Pool via AP) @ 2021 KENZO TRIBOUILLARD / ASSOCIATED PRESS

Η ομάδα του Σίλβερστοουν έβαλε τέλος στο μίνι σήριαλ που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, και ανακοίνωσε ότι ο Γερμανός θα οδηγεί δίπλα στον Λανς Στρολ και τη νέα σεζόν.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήραν φήμες για διαφωνία του Φέτελ με την Aston Martin για συγκεκριμένους όρους του συμβολαίου τους για το 2022, και αυτές έφτασαν σε σημείο αν αναφέρουν ότι η αγγλική ομάδα προσέγγισε τους Φερνάντο Αλόνσο της Alpine και Ντάνιελ Ρικιάρντο της McLaren.

Η Aston Martin διαβεβαίωνε ότι η καθυστέρηση ανακοίνωσης του Φέτελ οφειλόταν σε λίγο πιο λεπτομερείς συζητήσεις των όρων του συμβολαίου, και ότι δεν υπήρχε ρήξη με τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή. Και τώρα το επιβεβαίωσε, ανακοινώνοντας επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του.

Για τον Λανς Στρολ, γιό του ιδιοκτήτη της ομάδας Λόρενς Στρολ, η επόμενη θα είναι η τέταρτη σεζόν του στο Σίλβερστοουν. Ωστόσο, ο νεαρός Καναδός έχει δείξει, με ορισμένες αρκετά αξιόλογες θέσεις πέρσι και φέτος, την εξέλιξή του στο κόκπιτ της ομάδας.

"Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη νέα γενιά των αυτοκινήτων [του 2022]", είπε ο Φέτελ: "Δείχνουν πολύ διαφορετικά, και με τους νέους κανονισμούς θα μπορούν να παράγουν πιο στενές μάχες στην πίστα. Αυτό θα είναι σπουδαίο και για τους οδηγούς και για τους θεατές. Οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες που κάθε ομάδα ξεκινά από την αρχή, κι αυτή είναι μια ευκαιρία για εμάς στην Aston Martin. Πιστεύω στη δύναμη της ομάδας μας και ανυπομονώ για το 2022"

TAGS ASTON MARTIN FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ