FORMULA 1

Formula 1, GP Σίλβερστοουν: Ο Τσόου είχε τις αισθήσεις του μετά το ατύχημα, μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο μαζί με Άλμπον

Alfa Romeo driver Guanyu Zhou of China, centre, receives medical treatment after he was involved in a crash at the start of the British Formula One Grand Prix at the Silverstone circuit, in Silverstone, England, Sunday, July 3, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Alfa Romeo driver Guanyu Zhou of China, centre, receives medical treatment after he was involved in a crash at the start of the British Formula One Grand Prix at the Silverstone circuit, in Silverstone, England, Sunday, July 3, 2022. (AP Photo/Frank Augstein) © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Η FIA ενημέρωσε πως ο Τσόου και ο Άλμπον που είχαν τρομακτικό ατύχημα έχουν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο για εξετάσεις.

Το μονοθέσιο του Τσόου αναποδογύρισε στην εκκίνηση του GP του Σίλβερστοουν, μετά την παράτολμη κίνηση του Γκασλί που προκάλεσε αλυσιδωτές συνέπειες.

Η ανησυχία ήταν διάχυτη, οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στο ατύχημα έτρεξαν να δουν την κατάσταση των πιλότων. Μετά από αρκετή ώρα η FIA ενημέρωσε πως ο Τσόου, αλλά και ο Άλμπον, ο οποίος είχε δική του στιγμή σε άλλο περιστατικό την ίδια ώρα.

"Και ο Τσόου και ο Άλμπον μεταφέρονται στο ιατρικό κέντρο. Και οι δύο οδηγοί έχουν τις αισθήσεις του και θα αξιολογηθεί η κατάστασή τους στο ιατρικό κέντρο" ανέφερε η ενημέρωση της FIA, με την είδηση να επιβεβαιώνει και η ομάδα του.

Μάλιστα, η Alfa Romeo ενημέρωσε τον Μπότας, πως ο συναθλητής του δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα, έχει τις αισθήσεις του και δεδομένης της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι πολύ καλά.

Ο Τσόου δέχεται τις πρώτες βοήθειες
Ο Τσόου δέχεται τις πρώτες βοήθειες © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES
Το αναποδογυρισμένο μονοθέσιο του Τσόου
Το αναποδογυρισμένο μονοθέσιο του Τσόου © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES
TAGS FORMULA 1 F1 GP ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ