FORMULA 1

Formula 1: Φερστάπεν, Λεκλέρ, Σάινθ ή Πέρεζ; Ποιος θα κερδίσει στο GP Ιαπωνίας;

Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands, center, poses with Ferrari drivers Charles Leclerc, left, of Monaco and Carlos Sainz of Spain after the qualifying session of the Japanese Formula One Grand Prix at the Suzuka Circuit in Suzuka, central Japan, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Formula 1 POLL: Ποιος θα κερδίσει στο GP Ιαπωνίας; AP

Θα καταφέρει ο Μαξ να πάρει τον τίτλο στην έδρα της Honda; Ψηφίστε στο poll του SPORT24 τον πιλότο που πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής στη Σουζούκα, στον 18ο αγώνα της φετινής σεζόν στη Formula 1.

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την pole position στη Σουζούκα και εκκινεί πρώτος στο GP Ιαπωνίας. Στόχος του να πάρει τη νίκη και τον έξτρα βαθμό του ταχύτερου γύρου έτσι ώστε να εξασφαλίσει τον τίτλο εδώ, στην έδρα της Honda.

Φυσικά οι Ferrari δεν πρόκειται να κάνουν εύκολη τη δουλειά του, με τους Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ να εκκινούν ακριβώς δίπλα και πίσω του θέλοντας να επιστρέψουν στις νίκες και να αναπτερώσουν έτσι το ηθικό της Scuderia αλλά και των Τιφόζι.

Στην τέταρτη θέση εκκίνησης, ο Σέρτζιο Πέρεζ, θα θέλει σίγουρα να δώσει συνέχεια στην εκπληκτική του εμφάνιση στη Σιγκαπούρη, όπου ο Μεξικανός έκανε το μεγάλο comeback στις νίκες.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής στο GP Ιαπωνίας 2022; Ψηφίστε στο Poll του SPORT24.

TAGS FORMULA 1 GP ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ HONDA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ