FORMULA 1

Έξαλλος με τον Λεκλέρκ ο Σάινθ, ζήτησε από την Ferrari να του δώσει πίσω την θέση

Έξαλλος με τον Λεκλέρκ ο Σάινθ, ζήτησε από την Ferrari να του δώσει πίσω την θέση

Ο Κάρλος Σάινθ πέρασε στα ίσα τον Τσαρλς Λεκλέρκ, ο Μονεγάσκος απάντησε αλλά με αντικανονικό τρόπο και ο Ισπανός απαίτησε από την Ferrari να πάρει πίσω την θέση που είχε κερδίσει στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού.

Το επεισοδιακό Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας είχε και αρκετές μάχες που δεν είδαμε σε ζωντανή σύνδεση, καθώς ο "πόλεμος" ανάμεσα στον Μαξ Φερστάπεν και τον Λούις Χάμιλτον μαινόταν. Μία από αυτές τις μάχες έγινε ανάμεσα στον Κάρλος Σάινθ και τον Σαρλ Λεκλέρ, με τον Ισπανό να περνάει τον Μονεγάσκο στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού, αλλά να τον βλέπει να ανακτά την θέση συνεχίζοντας εκτός πίστας.

Ο Σάινθ γκρίνιαξε αμέσως στους ανθρώπους της Ferrari και το radio κυκλοφόρησε για να δείξει ότι στην Scuderia πιέζουν για να βρεθούν ξανά στην ελίτ της Formula 1. "Έλα Τσαρλς, μην το κάνεις αυτό! Τον πέρασα! Πείτε του να μου δώσει πίσω την θέση αμέσως, αμέσως! Θα τιμωρηθεί με ποινή αν δεν το κάνει" είπε ο Ισπανός που είχε την μέση γόμα και καλύτερο ρυθμό εκείνη τη στιγμή του αγώνα. Για την ιστορία, ο Λεκλέρκ έχει 158 βαθμούς και ο Σάινθ 149.5, με την Ferrari τρίτη με 307.5 βαθμούς, 38.5 περισσότερους από την τέταρτη McLaren.

TAGS FORMULA 1 FERRARI ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΙΝΘ ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ GP ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ