MOTORSPORTS

Ατύχημα σε αγώνα μότοκρος στα Γιαννιτσά: Δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση, ανήλικος ο ένας

Επίδειξη μότοκρος
Επίδειξη μότοκρος IN TIME SPORTS

Δύο θεατές, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, τραυματίστηκαν σοβαρά σε αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος μότοκρος στα Γιαννιτσά, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προκάλεσε την κατάρρευση κολόνας σύμφωνα με το NEWS24/7.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν στη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών Πέλλας όπως αναφέρει το NEWS24/7.

Οι δύο άτυχοι θεατές, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε όταν αναβάτης που συμμετείχε στους αγώνες, έχασε τον έλεγχο και η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές. Ο αγώνας διακόπηκε, ενώ προανάκριση για το ατύχημα διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ