FORMULA 1

Alonsο: "Eμείς θα σταματήσουμε την κυριαρχία της Mercedes!"

Fernando Alonso in the garage.
Fernando Alonso in the garage. MCLAREN

Ο Fernando Alonso δεν έκρυψε τη σιγουριά του ότι η McLaren Honda θα είναι η επόμενη ομάδα που θα κυριαρχήσει στη Formula 1.

Την εμπιστοσύνη του στο project McLaren Honda εξέφρασε για πολλοστή φορά ο Fernando Alonso, ο οποίος μάλιστα πιστεύει ότι η ομάδα του θα είναι αυτή που θα βάλει τέλος στην κυριαρχία της Mercedes.

«Μετά τη Mercedes θα πρέπει κάποιος άλλος να κυριαρχήσει στο σπορ και αν δούμε τις άλλες ομάδες, πιστεύω ότι κανείς άλλος δεν βρίσκεται σε καλύτερη θέση από εμάς. Έχουμε αρκετο δρόμο ακόμα, αλλά κανείς άλλος δεν βελτιώνεται όπως εμείς», δήλωσε ο Ισπανός δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

«Υπάρχουν Σαββατοκύριακα που είμαστε ανταγωνιστικοί και κάποια άλλα στα οποία υποφέρουμε στις ευθείες. Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε ήδη καταφέρει καλά πράγματα», πρόσθεσε ο Ισπανός.

Από την πλευρά της Honda, o επικεφαλής motorsport της εταιρείας, Yusuke Hasegawa τονίζει ότι δεν αργεί η στιγμή που θα έρθει η πρώτη νίκη σε αυτήν την νέα εποχή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα, αλλά φέτος τα αποτελέσματά μας είναι λογικά αν λάβουμε υπόψη το τι προηγήθηκε. Προχωράμε βήμα βήμα και είμαστε αισιόδοξοι. Τα επόμενα δύο χρόνια θα έχουμε παρουσίες στο βάθρο και θα πετύχουμε μια νίκη».

Όσο για φέτος, ο στόχος είναι, σύμφωνα με τον Hasegawa son «να τερματίζουμε σε σταθερή βάση στη βαθμολογούμενη 10άδα».

Μετά από 8 αγώνες η McLaren οι Alonso - Button έχουν συγκεντρώσει 24 βαθμούς με καλύτερο αποτέλεσμα, την 5η θέση του Ισπανού στο Πριγκιπάτο. Πέρσι, η Βρετανική ομάδα έκλεισε τη σεζόν με απολογισμό μόλις 27 βαθμούς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Lewis Hamilton: Στυλ σε κίνηση...
Ρεκόρ τελικής ταχύτητας από τον Bottas στο Baku
Ο μύθος του James Hunt θα ζει για πάντα (VIDEOS)
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ