ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Νέα Moto Guzzi V100 Mandello και αναμορφωμένο εργοστάσιο

Νέα Moto Guzzi V100 Mandello και αναμορφωμένο εργοστάσιο

Η ιταλική μάρκα παρουσιάζει ένα μοναδικό, φουτουριστικό πλάνο για το νέο εργοστάσιο και το μουσείο της στο Μαντέλο.

Στο Mandello del Lario, η Moto Guzzi αποκάλυψε το μεγάλο έργο συντήρησης και αναδιάρθρωσης του βιομηχανικού χώρου, όπου κατασκευάζονται όλες οι μοτοσυκλέτες Moto Guzzi, εδώ και έναν αιώνα.

Το φουτουριστικό εγχείρημα, θα είναι ένα περιβάλλον με ανοικτούς χώρους για χρήση από το κοινό. Θα είναι ένα σημείο συνάντησης για την κοινότητα, το οποίο συνδέει την κουλτούρα, τη σχεδίαση και τη μηχανική, με ισχυρή οικολογική εστίαση, σε πλήρη αρμονία με τις σύγχρονες τάσεις.

Τα νέα κτίρια θα χρησιμοποιούν τις υπάρχουσες δομές, με υλικά που έχουν επιλεγεί προσεκτικά για αποδοτική διαχείριση της ενέργειας, χάρη σε φωτοβολταϊκά συστήματα και οικολογικά υλικά.

Ο χώρος θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους φίλους της Moto Guzzi αλλά και τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Νέα Moto Guzzi V100 Mandello και αναμορφωμένο εργοστάσιο

Παράλληλα με το νέο εργοστάσιο, θα υπάρχουν νέες συνεδριακές εγκαταστάσεις που θα φιλοξενούν εσωτερικές και εξωτερικές εκδηλώσεις, καθώς και ξενοδοχείο και εστιατόριο, που ολοκληρώνουν την ευρεία σειρά ανέσεων που θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες του εργοστασίου από όλο τον κόσμο.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στο τέλος του 2021 και θα ολοκληρωθούν στο πρώτο μισό του 2025.

Επίσης, η εταιρεία παρουσίασε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τη νέα Moto Guzzi V100 Mandello, λεπτομέρειες της οποίας θα αποκαλυφθούν στις 23 Νοεμβρίου 2021 στη Διεθνή Έκθεση EICMA που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ