ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Διαγωνισμός Honda για το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη

Διαγωνισμός Honda για το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη

Μια πρωτότυπη ιδέα με επίκεντρο τους αναβάτες μοτοσυκλετών Honda, με κιβώτιο DCT.

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, που έχει το προνόμιο να περιορίζει ή και να εξαλείφει το κενό ανάμεσα στις σχέσεις, κατά την αλλαγή τους, έχουν προεπιλεγμένη την επόμενη ταχύτητα, το γνωρίσαμε για πρώτη φορά από τα αυτοκίνητα.

Η Honda, εισήγαγε ανάλογο κιβώτιο και στις μοτοσυκλέτες της και προκειμένου να αναδείξει ακόμα περισσότερο τη χρησιμότητα του κιβωτίου DCT, θέτει τους αναβάτες στη διαδικασία ενός προαιρετικού διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, η Honda ζητά τη γνώμη των ιδιοκτητών μοτοσυκλετών με DCT, μέσω ενός ενημερωτικού video.

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να στείλει ένα video με μέγιστη διάρκεια 1 λεπτό και να εξηγεί γιατί επέλεξε μοτοσυκλέτα με DCT, πώς νιώθει όταν την οδηγεί, αν κάτι άλλαξε στη ζωή του και τι του αρέσεις στο DCT. O διαγωνισμός έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι 3 συμμετοχές που θα κερδίσουν τα περισσότερα like στην επίσημη ιστοσελίδα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - Honda Motorcycles (honda-motorcycles.gr) θα αναδειχθούν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ και θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 500€ για αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας τους. Όλοι οι συμμετέχοντες, των οποίων το video που θα στείλουν (αυτούσιο ή μέρους αυτού) θα χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία του Τελικού Ενημερωτικού Video «ΓΙΑΤΙ DCT;», θα αναδειχθούν ως ΝΙΚΗΤΕΣ και θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 300€ για αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ