ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Hyundai που φορτίζει φούρνο, ηχεία και διάδρομο για τζόκινγκ

Το Hyundai που φορτίζει φούρνο, ηχεία και διάδρομο για τζόκινγκ

Η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει σε λίγες ημέρες, ωστόσο η κορεατική μάρκα μας προϊδεάζει για το τι μπορεί να κάνει το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο.

Δεν μας το αποκάλυψε πλήρως, ακόμα, ωστόσο η Hyundai δίνει μια πρώτη γεύση από το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό της μοντέλο. Το IONIQ 5, βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της κορεατικής μάρκας, η οποία δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία εντάσσονται στη νέα μάρκα IONIQ, με αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

Το IONIQ 5 φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή με τα «Parametric Pixels» ή παραμετρικά κοσμήματα όπως τα λέμε, «παντρεύοντας» τον αναλογικό με τον ψηφιακό κόσμο.

Το ηλεκτρικό μοντέλο, όχι μόνο μπορεί να φορτιστεί γρήγορα και εύκολα, αλλά μπορεί να τροφοδοτήσει και με ρεύμα, από το σύστημα αμφίδρομης φόρτισης Vehicle to Load (V2L), έναν φούρνο από κάποιον που πήγε με το τροχόσπιτό του να κάνει μπάρμπεκιου στη φύση, έναν άλλο που θέλει να ακούσει μουσική στη διαπασών από μεγάλα ηχεία ή έναν άλλο που θέλει μέσα στο δάσος να κάνει διάδρομο γυμναστικής!

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε και τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης του μοντέλου που μπορεί να διανύσει 100 χλμ. με μια φόρτιση 5 μόνο λεπτών. Στο βίντεο, φορτίζονται για 5 λεπτά ένα smartphone, ένας φορητός υπολογιστής και μια κάμερα, ώστε να φανεί ποια συσκευή θα παραμείνει ενεργή στο τέλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ