ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το 10 το καλό… κιβώτιο για το Ford Transit

Το 10 το καλό… κιβώτιο για το Ford Transit

Θέλεις όχημα με κίνηση στους πίσω τροχούς, 10άρι αυτόματο κιβώτιο και σε εκδόσεις minibus; Το νέο Ford Transit έρχεται για εσένα.

Ιδιαίτερα θετικά νέα για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα βαρέως τύπου όχημα με κίνηση στους πίσω τροχούς.

Η Ford, θα λανσάρει σύντομα ένα νέο, 10άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στα πισωκίνητα Transit, που προσφέρονται για μετατροπές, ή για διανομές ακόμα και για 15θέσιες ή 18θέσιες minibus εκδόσεις.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Το κιβώτιο, βασίστηκε πάνω στα κιβώτιο των Ranger και F150 των ΗΠΑ, αλλά και στην σπορ Mustang και θα συνδυάζεται με κινητήρα πετρελαίου 2.0L EcoBlue HDT - 170hp, χαρίζοντας δυνατότητα ρυμούλκησης έως 2.800κιλά.

Το 10 το καλό… κιβώτιο για το Ford Transit


Το 10 το καλό… κιβώτιο για το Ford Transit

Το νέο 10άρι κιβώτιο ταχυτήτων, έχει ομαλή επιτάχυνση και εκκίνηση, ενώ διαχειρίζεται καλύτερα την υψηλότερη ισχύ και τη ροπή, επιλέγοντας την κατάλληλη σχέση ανά πάσα στιγμή, με πιο γρήγορες αλλαγές σχέσεων, προκειμένου να περιορίζει και την κατανάλωση, σε συνδυασμό με το Auto Start-Stop.

Το νέο κιβώτιο, πλαισιώνει το αυτόματο των 6 σχέσεων, που διαθέτουν οι «χαμηλών βαρών» εκδόσεις του Ford Transit με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ