HONDA

Πωλείται ολοκαίνουριο Honda CRX του '90 με μόλις 17 km στο κοντέρ

garagisti.PT
HONDA CRX

Το συγκεκριμένο CRX 1.6 i-16 είναι ένα σπάνιο δείγμα του ιαπωνικού κουπέ που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο λίγα αυτοκίνητα της δεκαετίας του 90 στην Ελλάδα.

Πολλοί το λάτρεψαν για την εμφάνιση και τις επιδόσεις του και άλλοι τόσοι το μίσησαν, λάτρεις κυρίως των ιταλικών, γαλλικών και γερμανικών ανταγωνιστικών μοντέλων της εποχής. Το σίγουρο είναι πως το Honda CRX δεύτερης γενιάς άφησε εποχή στη χώρα μας. Αν και σήμερα, 30+ χρόνια μετά το λανσάρισμά του κυκλοφορούν ακόμη αρκετά στους ελληνικούς δρόμους, είναι δύσκολο να βρεις κάποιο προσεγμένο και μη πειραγμένο.

garagisti.PT
HONDA CRX

Για όσους ψάχνουν, το συγκεκριμένο ασημί CRX είναι μάλλον μοναδική περίπτωση. Αγοράστηκε καινούριο τον Αύγουστο του 1990 από αντιπροσωπεία της Honda στη Λισαβώνα και παρέμεινε ακινητοποιημένο από τότε μέχρι πρόσφατα. Το κοντέρ του γράφει μόλις 17 km και, όπως μπορείτε να δείτε, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Με εξαίρεση τα υγρά των φρένων και τη μπαταρία, όλα πάνω του είναι εργοστασιακά, μέχρι και τα ελαστικά! Οι Χοντάκηδες θα καταλάβουν εύκολα από το καπό πως πρόκειται για το “απλό” CRX με τον 16βάλβιδο 1.600άρη ατμοσφαιρικό DOCH κινητήρα που αποδίδει 125 ίππους, και όχι για τον κορυφαίο 1.6 VTEC που είχε ισχύ 150 ίππους.

garagisti.PT
HONDA CRX

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε, δείτε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο στο garagisti.pt.

garagisti.pt
HONDA CRX
TAGS HONDA CLASSIC CAR VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ