ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πλήρη γκάμα μικρών φορτηγών ετοιμάζει η Nissan για την Ευρώπη

Ηλεκτρικό Nissan
Ηλεκτρικό Nissan NISSAN

Η Nissan αποκάλυψε τα σχέδιά της για την επόμενη γενιά μικρών φορτηγών στην Ευρώπη.

Η συμμαχία Renault – Nissan – Mitsubishi, δείχνει τα τελευταία χρόνια τα ευεργετικά της αποτελέσματα.

Μείωση εξόδων, ομαδοποιημένη παραγωγή σε κοινές πλατφόρμες και χρησιμοποίηση κοινών συστημάτων κίνησης, αποτελούν τα εχέγγυα για τη βιομηχανία αυτοκινήτου του μέλλοντος και η εν λόγω συμμαχία το αποδεικνύει στην πράξη.

Η Nissan μόλις ανακοίνωσε ότι η μελλοντική σειρά μικρών φορτηγών της θα κατασκευάζεται στο Maubeuge της Γαλλίας (όλα πλέον τα φορτηγά θα παράγονται στη Γαλλία) και η γκάμα θα περιλαμβάνει αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, αλλά και συμβατικά, με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ οι εκδόσεις επαγγελματικών μεταφοράς φορτίων και προσώπων, θα διατίθενται με διάφορους συνδυασμούς μεγεθών.

Το Nissan e-NV200, το νέας γενιάς ηλεκτρικό φορτηγό, που κυκλοφόρησε το 2014, προσφέρει μηδενικές εκπομπές ρύπων για αστικές διανομές, έχει μικρό κόστος χρήσης (καύσιμα, συντήρηση κ.α.), και μπορεί να κυκλοφορήσει παντού.

Στην Ελλάδα, το μοντέλο e-NV200, με μπαταρία 40kWh, είναι διαθέσιμο με το επιδοτούμενο πρόγραμμα "Κινούμαι ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ" με τιμή από 31.076 ευρώ και η επταθέσια επιβατική έκδοση e-Evalia, με τιμή εκκίνησης 31.682 ευρώ.

Photo Credits: Nissan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ