ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πιο πλούσιες εκδόσεις για τα ηλεκτρικά BMW i3 και BMW i3s

Πιο πλούσιες εκδόσεις για τα ηλεκτρικά BMW i3 και BMW i3s

Το μοντέλο που άνοιξε τον δρόμο για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, της νέας εποχής, στην Ελλάδα, το BMW i3, που διατηρεί και τα σκήπτρα των πωλήσεων στη χώρα μας, από το 2013, που εμφανίστηκε στην αγορά, παρουσιάζεται τώρα με δύο νέες εκδόσεις, με ξεχωριστό εξοπλισμό.

Το μοντέλο εφοδιάζεται με μπαταρία 120Ah, που του χαρίζει αυτονομία έως 310 χλμ., τηρώντας, βεβαίως, όλους τους απαραίτητους οδηγικούς κανόνες ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Δηλαδή, οδήγηση με σύνεση.

Η βασική έκδοση αποδίδει 170 ίππους και η πιο ισχυρή "s" 184 ίππους. Αυτές οι εκδόσεις, προσφέρονται τώρα και ως «Edition Advanced», καθώς διαθέτουν επιπλέον εξοπλισμό, όπως: αναβαθμισμένο εσωτερικό (Loft) με επενδύσεις καθισμάτων σε συνδυασμό συνθετικού δέρματος / υφάσματος, νέες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών (μαύρες ζάντες 20 ιντσών για το i3s), τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών / Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος, αισθητήρα βροχής και αυτόματο έλεγχο φώτων, αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό, πακέτο αποθηκευτικών χώρων / υποβραχιόνιο εμπρός, πακέτο φωτισμού με ατμοσφαιρικό φωτισμό και περιμετρικό εξωτερικό φωτισμό εσωτερικό και εξωτερικό καθρέπτη οδηγού με λειτουργία αυτόματης σκίασης, ConnectedDrive Services / Remote Services, σύστημα άνετης πρόσβασης, σύστημα πλοήγησης Professional με έγχρωμη οθόνη 10,2 ιντσών, live mode και χειριστήριο αφής iDrive, ηχοσύστημα Hi-Fi Harman Kardon με 12 ηχεία, ισχύος 360W, σύστημα ανοικτής ακρόασης Bluetooth με διευρυμένη συνδεσιμότητα συσκευών / ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού / συνοδηγού, αντλία θερμότητας (σύστημα θέρμανσης μπαταρίας υψηλής τάσης).

Κι όλα αυτά, με τις τιμές να ανέρχονται στα 47.252€ για την έκδοση BMW i3 Edition Advanced: 47.252€ και στα 50.704€ για την έκδοση BMW i3s Edition Advanced, ενώ εφόσον περάσει από τη Βουλή το νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση, με την κρατική επιδότηση των 5.500€, οι τιμές μειώνονται στις 41.752€ και 45.204€, αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ