ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πήγαν Μόσχα οι Έλληνες αντιπρόσωποι

Πήγαν Μόσχα οι Έλληνες αντιπρόσωποι

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για τους Έλληνες αντιπροσώπους της γαλλικής μάρκας, οι οποίοι προσκλήθηκαν από την ελληνική εισαγωγική εταιρεία για να παρευρεθούν στο ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Διανομέων της για το 2018 στη Μόσχα.

Η premium γαλλική μάρκα σημειώνει σταθερά ανοδική τροχιά πωλήσεων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ενώ παρουσιάζει αυξητική τάση και τους πρώτους μήνες του 2018, κατέχοντας μία από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Στο συνέδριο παρευρέθη το σύνολο του πανελλαδικού δικτύου Επίσημων Διανομέων της Peugeot καθώς και τα στελέχη της εισαγωγικής εταιρείας. Ο γενικός διευθυντής της Peugeot, Πέτρος Πιπερίδης έκανε έναν απολογισμό της πολύ επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε και επιπλέον, παρουσίασε τους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους της Peugeot για τα επόμενα έτη.

Πήγαν Μόσχα οι Έλληνες αντιπρόσωποι

Το συνέδριο έκλεισε ο Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την εμπορική επιτυχία της μάρκας για το 2017, δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της αγοράς αυτοκινήτου και επισήμανε τη σημασία του ρόλου του δικτύου στην επιτυχία της Peugeot και της τοποθέτησής της στην κορυφή της ελληνικής αγοράς…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ