S24 AUTO THE PODCAST

Όλη η αλήθεια για τις καθυστερήσεις στα καινούρια αυτοκίνητα

Όλη η αλήθεια για τις καθυστερήσεις στα καινούρια αυτοκίνητα
S24AUTO Podcast

Στο πρώτο Podcast του S24AUTO, αναλύουμε τις αιτίες στις οποίες οφείλονται οι μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις καινούριων αυτοκινήτων.

Στο πρώτο Podcast του S24AUTO ρίχνουμε φως στα αίτια που προκαλούν τις μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις νέων αυτοκινήτων.

Παραγγέλνεις τώρα καινούριο αυτοκίνητο και έρχεται σε 8, σε 12, ακόμη και σε 18 μήνες! Πού οφείλονται αυτές οι τεράστιες καθυστερήσεις; Κερδίζει το εργοστάσιο και η εισαγωγική εταιρία από αυτό; Υπάρχει τρόπος να παραλάβεις το αυτοκίνητό σου νωρίτερα; Μπορεί κάποιος να παρακάμψει τη σειρά αναμονής και να πάρει το δικό σου αυτοκίνητο; Τελικά, συμφέρει να παραγγείλει κάποιος τώρα καινούριο αυτοκίνητο, ή είναι καλύτερα να περιμένει; Πατήστε Play και ακούστε όλη την αλήθεια από τον Γιάννη Λημναίο, στο Podcast του S24AUTO:

Κάντε subscribe στο S24AUTO The Podcast, στο Spotify, στην Apple και στην Google, και ακούστε το πρώτο και όλα τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν. Στείλε μας τα σχόλια, τις ερωτήσεις και τις προτάσεις για θέματα στο [email protected].

TAGS S24 AUTO THE PODCAST ΑΓΟΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ