ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο νέος τρόπος απόκτησης ενός Ford

Ο νέος τρόπος απόκτησης ενός Ford
DINGO PHOTO

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα νέα υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων από τη Ford, διαθέσιμη για όλα τα επαγγελματικά κι επιβατικά με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά κι απλές διαδικασίες.

Η Ford παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων Ford Lease, για όλα της τα αυτοκίνητα, με μία κίνηση, στις εκθέσεις των Επίσημων Εμπόρων Ford

 • Για πρώτη φορά στην Ελλάδα νέα υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων από τη Ford

 • Διαθέσιμη για όλα τα επαγγελματικά και επιβατικά αυτοκίνητα Ford

 • Ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρίες

 • Με απλές διαδικασίες, με μία κίνηση, σε όλες τις εκθέσεις των Επίσημων Εμπόρων Ford

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Ford προχωρά στη διάθεση μιας νέας υπηρεσίας λειτουργικής μίσθωσης με το όνομα Ford Lease. Η νέα αυτή υπηρεσία έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η Ford τα τελευταία χρόνια στους Έλληνες καταναλωτές που επιθυμούν να αποκτήσουν εύκολα το νέο τους Ford.

Με κύριο χαρακτηριστικό τη βαρύτητα του ονόματος της Αμερικάνικης μάρκας, η νέα υπηρεσία Ford Lease βασίζεται στην τεχνολογική αρτιότητα και ποιότητα των αυτοκινήτων Ford για να προσφέρει σε ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρίες στην Ελλάδα, τη δυνατότητα να επιλέξουν τη Λειτουργική Μίσθωση Αυτοκινήτου ως την καλύτερη λύση για την ανάπτυξή τους με τη βοήθεια ενός επιβατικού ή επαγγελματικού αυτοκινήτου Ford.

Ο νέος τρόπος απόκτησης ενός Ford

Η νέα υπηρεσία Ford Lease είναι προϊόν σύμπραξης της Ford Credit, θυγατρικής εταιρείας της Ford Motor Company με αντικείμενο την παροχή χρηματοδοτικών προϊόντων παγκοσμίως, με την εταιρία ALD Automotive του ομίλου Société Générale που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες μίσθωσης οχημάτων στον κόσμο.

Η υπηρεσία Ford Lease ολοκληρώνει την εμπειρία αγοράς καθώς ένα εύρος επιλογών και υπηρεσιών μίσθωσης είναι πλέον άμεσα διαθέσιμο στο αγοραστικό κοινό, με απλές διαδικασίες, σε ένα βήμα, από το ίδιο σημείο εξυπηρέτησης και στον ίδιο χρόνο επίσκεψης στις εκθέσεις των επισήμων εμπόρων Ford.

Το πρόγραμμα Ford Lease σχεδιάστηκε για την λειτουργική μίσθωση καινούργιων αυτοκινήτων Ford και προσφέρεται αποκλειστικά μέσω των επίσημων εμπόρων της Ford. Στα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται υπηρεσίες όπως:

 • Κάλυψη των εξόδων ταξινόμησης του οχήματος

 • Υπηρεσίες πληρωμής και διαχείρισης τελών κυκλοφορίας

 • Πλήρη ασφάλιση οχήματος

 • Διαχείριση τακτικής και έκτακτης συντήρησης του αυτοκινήτου, καθώς και επισκευή/αντικατάσταση μηχανικών ηλεκτρικών εξαρτημάτων λόγω φθοράς με γνήσια ανταλλακτικά Ford.

 • Αντικατάσταση ελαστικών λόγω φθοράς

 • Τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου (ΚΤΕΟ) και κάρτα καυσαερίων

 • Αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος

 • Πλήρη κάλυψη Οδικής Βοήθειας σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, ΕΕ και των περισσότερων Ευρωπαϊκών χωρών

 • Υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των πελατών Ford Lease

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ford Lease ( www.ford.gr/FordLease) ή επισκεφτείτε τον πλησιέστερο έμπορο Ford για να ενημερωθείτε πώς η υπηρεσία Ford Lease μπορεί να καλύψει και τις δικές σας ανάγκες

Σχετικά με τη ALD

Η ALD Automotive είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις κινητικότητας που παρέχουν υπηρεσίες πλήρους μίσθωσης και διαχείρισης στόλου σε 43 χώρες σε πελάτες μεγάλων εταιρειών, μικρομεσαίες εταιρίες, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες. Ως ηγέτης στον κλάδο της, η ALD Automotive τοποθετεί την αειφόρο κινητικότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της, παρέχοντας στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις κινητικότητας και τεχνολογίας, βοηθώντας τους να επικεντρωθούν στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Με 6.300 εργαζόμενους παγκοσμίως, η ALD διαχειρίζεται 1.54 εκατομμύρια οχήματα (στο τέλος Μαρτίου 2018).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ακολουθήσετε μας στο Twitter @ ALDAutomotive ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.aldautomotive.com.

ALD Automotive στην Ελλάδα

Η ALD Automotive στην Ελλάδα είναι θυγατρική του Ομίλου και προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ελληνική αγορά από το 2006. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης με την εξασφάλιση χρηματοδότησης και πλήρους σειράς υπηρεσιών διαχείρισης για στόλους οχημάτων.

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία αυτοκίνησης και μετακίνησης με έδρα στο Dearborn, Mich. Η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και εξυπηρετεί τεχνικά όλη τη γκάμα αυτοκινήτων, φορτηγών, SUV & ηλεκτρικών οχημάτων Ford και πολυτελών οχημάτων Lincoln, παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company και στοχεύει να γίνει Νο 1 στους τομείς ηλεκτρικών οχημάτων, αυτόνομων μοντέλων και λύσεων μετακίνησης. Η Ford απασχολεί περίπου 202.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ford, τα προϊόντα της και τη Ford Motor Credit Company, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.corporate.ford.com .

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 54.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 69.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 24 εγκαταστάσεις παραγωγής (16 πλήρους κυριότητας ή συγχωνευμένων κοινοπραξιών και 8 μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company.Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ