ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Νέο Volkswagen Amarok: Έρχεται με άγριες διαθέσεις το 2022

VOLKSWAGEN
VOLKSWAGEN AMAROK 2022

Η Volkswagen μας δίνει μια καλή πρώτη γεύση από το νέο της pick-up, το Amarok 2ης γενιάς που θα λανσαριστεί το 2022.

Τα πρώτα σκίτσα του νέου Amarok έδωσε στη δημοσιότητα η Volkswagen, αποκαλύπτοντας εν μέρει την εμφάνιση του νέου της pick-up. Εμφάνιση που δείχνει άκρως δυναμική.

Για όσους δεν το ξέρουν, η επόμενη γενιά Amarok θα λανσαριστεί το 2022, αποτελεί καρπό συνεργασίας της Volkswagen με τη Ford και θα μοιράζεται πάτωμα, τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας και μηχανικά μέρη με το νέο Ranger.

Βέβαια, ο γερμανός κατασκευαστής σπεύδει να τονίσει πως το νέο μοντέλο θα έχει “αυθεντικό DNA Volkswagen”.

VOLKSWAGEN
VOLKSWAGEN AMAROK 2022

Αν κρίνουμε από τη σχεδίαση πάντως, τα δύο pick-up θα διαφοροποιούνται αισθητά, αν και οι διαφορές θα εστιάζουν κυρίως στο εμπρός μέρος, όπως συμβαίνει συνήθως στα συγγενικά μοντέλα αυτής της κατηγορίας. Το Volkswagen π.χ. υιοθετεί τη φωτιζόμενη λωρίδα στη μάσκα από τα καινούρια επιβατικά της μοντέλα.

Στο εσωτερικό οι ομοιότητες με το Ford είναι εμφανείς, όπως π.χ. η μεγάλη κάθετη οθόνη του infotainment. Το τιμόνι από την άλλη, είναι ξεκάθαρα VW.

VOLKSWAGEN
VOLKSWAGEN AMAROK 2022

Δεδομένης της συγγένειάς τους, και παρότι η Volkswagen δεν έχει δώσει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά, η γκάμα κινητήρων θα είναι ίδια με του Ranger: ένας 3.0 V6 turbo diesel και δύο δίλιτροι 4κύλινδροι κινητήρες πετρελαίου με μονό ή διπλό τούρμπο.

Το νέο Amarok θα παράγεται στη Νότια Αφρική και οι παραγγελίες του στην Ευρώπη αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του επόμενου έτους.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ VOLKSWAGEN AMAROK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ