AUTO MOTO 2022

Νέο Nissan Qashqai: Το απόλυτο Crossover θέτει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022

Η 3η γενιά Nissan Qashqai ήρθε με premium αισθητική, προηγμένη τεχνολογία και εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα για να συνεχίσει την κυριαρχία του μοντέλου στα SUV / Crossover.

Το Nissan Qashqai είναι ένα τεράστιο success story της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι γέννησε την κατηγορία των crossover σχεδόν 15 χρόνια πριν, το 2007. Είναι και η τεράστια αναγνώριση που γνώρισε και γνωρίζει μέχρι και σήμερα, από το αγοραστικό κοινό που αναζητά ένα ολοκληρωμένο μα και ξεχωριστό σε χαρακτήρα αυτοκίνητο.

Ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει το δυναμισμό ενός hatchback με την πρακτικότητα ενός SUV. Ένα crossover που από τη μία εκπληρώνει τις καθημερινές ανάγκες μιας οικογένειας, αλλά από την άλλη πρεσβεύει και υποστηρίζει έμπρακτα έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022

Στην τρίτη του γενιά το Qashqai εμπλουτίζει με νέα στοιχεία το DNA του, διατηρεί ωστόσο την ίδια φιλοσοφία που το έκανε τόσο δημοφιλές. Ωρίμασε, απέκτησε ένα πιο premium προφίλ, παραμένει όμως μοντέρνο και τολμηρό σε σχεδίαση. Βελτίωσε με τον εξηλεκτρισμό των μηχανικών μερών την αποδοτικότητα και την φιλικότητά του προς το περιβάλλον, χωρίς να θυσιάσει τις επιδόσεις.

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022

Μεγάλωσε σε χώρους και αύξησε την ακαμψία κατά 48%, παρότι το αμάξωμα είναι πάνω από 60 κιλά ελαφρύτερο! Γεγονός που συμβάλλει τόσο απόδοση και στην οικονομία όσο και στην οδική συμπεριφορά, μειώνοντας το βαθμό αδράνειας κατά την οδήγηση.

Τα εύσημα ανήκουν στην νέα πλατφόρμα CMF-C, η οποία επέτρεψε στους μηχανικούς της Nissan να δημιουργήσουν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στο έπακρο στις σύγχρονες απαιτήσεις όσον αφορά την εμφάνιση, την ευρυχωρία, τα οδηγικά χαρακτηριστικά, αλλά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022

Η γκάμα του νέου Nissan Qashqai είναι εξολοκλήρου εξηλεκτρισμένη. Αρχικά, διατίθενται οι εκδόσεις με τον πανίσχυρο κινητήρα turbo βενζίνης των 1,3 λίτρων που συνδυάζεται με 12V υβριδικό σύστημα και αποδίδει 140 ίππους στη βασική και 158 ίππους στην κορυφαία εκδοχή του. Στον τομέα της μετάδοσης, οι επιλογές περιλαμβάνουν χειροκίνητο 6άρι ή αυτόματο κιβώτιο Xtronic CVT (αποκλειστικά με τον κινητήρα των 158 PS), ενώ η γκάμα διαθέτει και τετρακίνητες εκδόσεις (με 158 PS).

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022

Ειδικά το νέας γενιάς Xtronic CVT προσφέρει καλύτερη οικονομία καυσίμου αλλά και αίσθηση επιτάχυνσης. Το αυτόματο κιβώτιο στο νέο Qashqai είναι ότι καλύτερο, προσφέροντας άνετη οδήγηση στην πόλη αλλά και δυναμική συμπεριφορά με δυνατότητα άμεσων αλλαγών σχέσεων που θυμίζουν κιβώτιο DCT.

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022

Μέσα στο 2022, το Qashqai θα αποκτήσει μια ακόμη εξηλεκτρισμένη έκδοση, η οποία θα κινείται από το καινοτόμο σύνολο e-POWER των 190 ίππων. Η μεγάλη μπαταρία του οχήματος, που βρίσκεται τοποθετημένη στο δάπεδο, φορτίζεται από έναν τρικύλινδρο turbo κινητήρα 1,5 λίτρων και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια για γραμμική και άμεση επιτάχυνση που διακρίνει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022

Πέρα από εξαιρετικά αποδοτικό και ικανό στο δρόμο όμως, το νέο Nissan Qashqai ανεβάζει τον πήχη και με το σαγηνευτικό του εσωτερικό. Με σύγχρονη αισθητική, τεχνολογίες άνεσης και συνδεσιμότητας, αλλά και με στοιχεία που συμβάλλουν στον premium χαρακτήρα του.

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022

Ανάμεσά τους τα ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Full TFT 12,3 ιντσών, το head-up display 10,8’’, το σύστημα infotainment με οθόνη 9'', τα εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ, οι επενδύσεις από δέρμα Nappa, ο συναρπαστικός ήχος της Bose και μια αίσθηση “χειροποίητου” που αποπνέει το εσωτερικό σε κάθε σημείο.

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022

Με το νέο Nissan Qashqai απολαμβάνεις πρακτικότητα, ευρυχωρία (πορτμπαγκάζ 505 lt), πολυτέλεια, αλλά και hi-tech αύρα. Με το Nissan Intelligent Mobility για παράδειγμα νιώθεις συνδεδεμένος πάντα, σε κάθε σου διαδρομή, ενώ η πλούσια παλέτα συστημάτων υποβοήθησης σου χαρίζει σιγουριά και ξεγνοιασιά στην οδήγηση.

Συστήματα όπως η ενεργή πέδηση με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών, το οπίσθιο αυτόματο φρενάρισμα ή το Intelligent Around View Monitor με εικονική σύνθετη προβολή 306 μοιρών.

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022

Το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPILOT με Navi-link, όχι μόνο σε βοηθά να διατηρήσεις την προκαθορισμένη απόσταση και να παραμείνεις στο κέντρο της λωρίδας σου, αλλά χρησιμοποιεί και τους ενσωματωμένους χάρτες TomTom, ώστε το να μπορεί να προβλέψει τι ακολουθεί στη διαδρομή όπως στροφές, κόμβους, ράμπες, πλατείες, προκειμένου να προσαρμόσει την διαδρομή για πιο ομαλή μετάβαση.

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022

Μπορεί ακόμη και να ρυθμίσει την καθορισμένη ταχύτητα με βάση τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Εξηλεκτρισμένο και αποδοτικό, προηγμένο σε τεχνολογίες άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, premium σε αίσθηση και αισθητική αλλά και ιδιαίτερα πρακτικό για μια δραστήρια οικογένεια, το νέο Nissan Qashqai προσφέρεται με τιμή από 24.490 € και ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία του, σε κάθε τομέα.

NISSAN
NISSAN QASHQAI 2022
TAGS AUTO MOTO 2022 AUTO 2022 NISSAN QASHQAI NISSAN ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ