TOYOTA

Νέα Toyota Corolla: Οι τιμές στην Ελλάδα και οι αλλαγές - Πότε έρχονται τα πρώτα αυτοκίνητα

TOYOTA
TOYOTA COROLLA 2022

Η ανανεωμένη Toyota Corolla είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία στην Ελλάδα σε εκδόσεις Hatchback Hybrid, Touring Sport και Sedan.

Μετά το Toyota C-HR, και η Corolla ανανεώνεται για το 2002. Η ανανέωση επικεντρώνεται σε

  • αναβαθμίσεις της best seller έκδοσης Corolla Hatchback Active Plus Hybrid,
  • ένα νέο σύστημα πολυμέσων,
  • βελτιωμένο εξοπλισμό για τις εκδόσεις GR SPORT (1.8HSD & 2.0HDF),
  • καινούριες ζάντες αλουμινίου στην Corolla Sedan Style και
  • ένα φρεσκάρισμα των βασικών χρωματικών επιλογών.

Οι προπωλήσεις της νέας γκάμας Corolla έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες προγραμματίζονται περί τα τέλη Ιανουαρίου 2022. Η γκάμα της Corolla συνεχίζει να απαρτίζεται από τις εκδοχές αμαξώματος Hatchback, Touring Sports και Sedan.

Οι κινητήρες δεν φέρουν αλλαγές, με την γκάμα να περιλαμβάνει έναν ατμοσφαιρικό 1.200αρη των 116 PS και δύο υβριδικούς 1.800 κ.εκ. και 2.000 κ.εκ. απόδοσης 122 και 180 PS αντίστοιχα.


Αναλυτικά οι αλλαγές στη νέα Toyota Corolla MY 2022

  • Νέο σύστημα πολυμέσων

H Corolla αποκτά το τελευταίο σύστημα πολυμέσων της Toyota για το 2022, με σημαντικά βελτιωμένη συνδεσιμότητα, λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης. Αυτό θα προσφέρεται στάνταρ με τις εκδόσεις:


- Hatchback Hybrid: Style, Black Edition & GR SPORT

TOYOTA
TOYOTA COROLLA HATCHBACK HYBRID 2022


- Touring Sport: Lounge

TOYOTA
TOYOTA COROLLA TOURING SPORTS 2022

- Sedan: Style, Lounge

TOYOTA
TOYOTA COROLLA SEDAN 2022


Το νέο σύστημα έχει ισχυρότερο επεξεργαστή (CPU) που λειτουργεί 2,4 φορές ταχύτερα από το σημερινό infotainment, προσφέροντας πολύ πιο γρήγορη απόκριση στις εντολές του χρήστη. Λειτουργώντας μέσω μιας HD κεντρικής οθόνης αφής 8 ιντσών, παρέχει άμεση πρόσβαση σε μία σειρά έξυπνων συνδεδεμένων υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων πλοήγηση βασισμένη σε cloud και συνεχή ενημέρωση κυκλοφορίας.

Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες μεταφέρονται μέσω της μονάδας επικοινωνίας δεδομένων (DCM) της Corolla, ώστε να μη χρειάζεται σύζευξη/σύνδεση τηλεφώνου (pairing) και να μην υπάρχουν πρόσθετα κόστη δεδομένων.

TOYOTA
TOYOTA COROLLA 2022

Ο οδηγός μπορεί επίσης, μέσω του συστήματος φωνητικών εντολών, να κάνει χρήση ενός νέου ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού που αναγνωρίζει προφορικές εντολές στην καθομιλουμένη για τον έλεγχο του συστήματος πολυμέσων, ή λειτουργίες του οχήματος όπως άνοιγμα ή κλείσιμο παραθύρων.

Οι ενημερώσεις λογισμικού εκτελούνται πλέον απρόσκοπτα και ασύρματα (over-the-air - ΟΤΑ) ενώ η ενσωμάτωση τηλεφώνου γίνεται είτε με το Apple CarPlay (ασύρματη σύνδεση) είτε με το Android Auto (ενσύρματα).

Ένα πακέτο Toyota Smart Connect με τετραετή διάρκεια χρήσης λειτουργιών όπως πλοήγηση μέσω cloud, πληροφορίες για τοπικούς χώρους στάθμευσης και οδικά συμβάντα, over-the-air ενημερώσεις και ψηφιακό βοηθό, περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς του οχήματος.

TOYOTA
TOYOTA COROLLA 2022


  • Corolla Hybrid Active Plus

Η έκδοση Active Plus της Corolla με την 4η γενιά της τεχνολογίας Toyota Hybrid Electric, αποτελεί τον πυλώνα της γκάμας συγκεντρώνοντας πάνω από το 55% των πωλήσεων. Έχει ήδη standard αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων e-CVT, ψηφιακό πίνακα οργάνων, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και τώρα έρχεται να προστεθεί μια νέα, μεγαλύτερη ζάντα αλουμινίου 17’’ ‘machined-face’, ενισχύοντας τη σχέση αξίας / τιμής.


  • Corolla GR SPORT

Οι έκδοση GR SPROT προσφέρει μια εμπειρία πιο δυναμικής οδήγησης, εμπνευσμένη από το κόσμο του Gazοo Racing. Ο ήδη πλούσιος εξοπλισμός της ενισχύεται με μια σειρά λειτουργιών όπως η ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, ο απαλός μπλε ατμοσφαιρικός φωτισμός και ο ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης.


  • Νέα χρώματα

Νέα χρώματα λανσάρονται με την ανανέωση των βασικών χρωμάτων “Λευκό της Πέρλας” και “Ασημί μεταλλικό” – που θα διατίθενται επίσης σε δίχρωμο συνδυασμό για το Hatchback αμάξωμα.


  • Corolla Sedan

Η εξωτερική εμφάνιση του sedan βελτιώνεται με το νέο σχέδιο ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών και 10 ακτίνων με λαμπερό μηχανουργημένο φινίρισμα. Αυτές θα τοποθετούνται στάνταρ στην έκδοση Style.

TOYOTA
TOYOTA COROLLA HATCHBACK HYBRID 2022

Οι τιμές της Toyota Corolla MY 2022

  • Toyota Corolla Hatchback

Live: από 17.600 €

Eco: από 18.850 €

Active Plus: από 20.460 €

Feel: από 21.070 €

Style: από 21.720 €

Active: από 21.970 €

Black Edition: από 22.320 €

GR Sport: από 26.990 €


  • Toyota Corolla Sedan

Live: από 17.270 €

Active: από 19.880 €

Feel: από 21.460 €

Style: από 22.190 €

Lounge: από 28.570 €


  • Toyota Corolla Touring Sports

Feel: από 22.410 €

Active: από 23.470 €

Active Plus: από 25.370 €

Lounge: από 28.770 €


Οι τιμές είναι αυτές που αναγράφονταν στο toyota.gr στις 30 Νοεμβρίου 2021

TAGS TOYOTA TOYOTA COROLLA ΑΓΟΡΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΙΜΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ