ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Να τα χιλιάσεις, Alfa Romeo

Να τα χιλιάσεις, Alfa Romeo

Η διάσημη ιταλική μάρκα, συμπληρώνει 111 χρόνια ύπαρξης, κατασκευάζοντας εμβληματικά μοντέλα στο διάβα της ζωής της.

Alfisti όλων των χωρών, ενωθείτε. Αυτό είναι το μήνυμα που δίνει η Alfa Romeo, γιορτάζοντας τα 111 χρόνια από την ίδρυσή της, με ένα τετραήμερο εκδηλώσεων, από σήμερα 24 Ιουνίου, έως και τις 27.

Τους φανατικούς φίλους της μάρκας, υποδέχεται το Μουσείο Alfa Romeo στο Arese, εκεί όπου φιλοξενείται η ένδοξη ιστορία της.

Και βέβαια, το χρώμα που κυριαρχεί είναι το κόκκινο, καθώς όλα τα πρώτα μοντέλα από το 1910, ήταν σε χρώμα rosso, χρώμα που κυριαρχεί ακόμα και σήμερα, σε τέτοιο βαθμό που αν δεις μια πράσινη GTA να νομίζεις ότι είναι άλλης μάρκας!

Στο Μουσείο, υπάρχουν αυτοκίνητα από αγωνιστικά που βάφτηκαν στο χέρι, μέχρι πρωτότυπα και αυτοκίνητα παραγωγής, όλα σε διάφορες εκδοχές του χρώματος του πάθους. Η μάρκα, συνδύασε τα γενέθλια με την παράδοση σε πελάτες των πρώτων αυτοκινήτων, από τις 500 νέες Giulia GTA και GTAm.

Να τα χιλιάσεις, Alfa Romeo


Μάλιστα, οι νέοι ιδιοκτήτες, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μηχανικούς, να μάθουν λεπτομέρειες για την κατασκευή του μοντέλου και να παρελάσουν στην πίστα του Μουσείου, αισθανόμενη την ηδονή των 560 ίππων που χαρίζει απλόχερα το Bi-Turbo V6 μοτέρ, με την εξαιρετική αναλογία των 187 ίππων/λίτρο.

Κατασκευασμένη από νέα υλικά, το βάρος μειώθηκε κατά 100 κιλά, συνεισφέροντας στην αεροδυναμική.

Οι επισκέπτες του Μουσείου, θα έχουν τη δυνατότητα την Κυριακή να δουν και το γκραν πρι της Φόρμουλα 1 που θα γίνει στην Αυστρία, όπου συμμετέχει βέβαια η Alfa Romeo Racing ORLEN.

Θα μπορέσουν να έχουν διαδικτυακή ξενάγηση από τους οδηγούς της ομάδας, Ραϊκόνεν και Τζιοβινάτσι και να μάθουν τα μυστικά του μονοθεσίου, το οποίο για την περίσταση θα φέρει και ένα ειδικά για τα 111α γενέθλια της μάρκας λογότυπο. Το λογότυπο δημιουργήθηκε από το Centro Stile της μάρκας και συνδυάζει το “Biscione” (οχιά) - σύμβολο της αριστοκρατικής οικογένειας Visconti και τον σταυρό, το σύμβολο της πόλης του Μιλάνο.

Ο σταυρός έχει μετασχηματιστεί ώστε να ενώνει τα τρία ψηφία του 111, δημιουργώντας μια νοητή σύνδεση της ιστορίας της μάρκας από τη γέννηση της μέχρι και σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ