ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με Fiat Fullback η ΔΕΗ

Με Fiat Fullback η ΔΕΗ

Οι ανάγκες της ΔΕΗ προκειμένου να έχει ιδανική πρόσβαση κυρίως στις δύσκολες περιοχές της χώρας μας, είναι μεγάλες. Για να καλύψει αυτά τα κενό προχώρησε στην προμήθεια 77 διπλοκάμπινων Fiat Fullback Pick-Up 4x4.

Οι ανάγκες της ΔΕΗ προκειμένου να έχει ιδανική πρόσβαση κυρίως στις δύσκολες περιοχές της χώρας μας, είναι μεγάλες. Για να καλύψει αυτά τα κενό προχώρησε στην προμήθεια 77 διπλοκάμπινων Fiat Fullback Pick-Up 4x4, από τον επίσημο διανομέα Fiat Professional Σφακιανάκης ΑΕΒΕ.

"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Fiat Professional, η επιλογή της ΔΕΗ, να εμπλουτίσει το εξαιρετικά απαιτητικό και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες μεταφορικό/υποστηρικτικό της έργο, με τα ολοκαίνουργια Pick-Up Fullback. Είμαστε βέβαιοι ότι τα οχήματα αυτά με το κορυφαίο στην κατηγορία σύστημα 4-κίνησης, το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και την απαράμιλλη ανθεκτικότητα, θα αποτελέσουν πολύτιμους συνεργάτες του εξειδικευμένου προσωπικού του Οργανισμού", δήλωσε ο Γιώργος Μπακόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της FCA Greece.

Το Fullback προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις off-road χάρη στο κορυφαίο σύστημα 4x4 Super-Select (με περιστροφικό επιλογέα και τη δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού αλλά και του κεντρικού). Μπορεί να μεταφέρει 1 τόνο ωφέλιμο φορτίο ενώ η ικανότητα ρυμούλκησής του φτάνει τους 3,1 τόνους.

Διατίθεται με πετρελαιοκινητήρα 2.4lt απόδοσης 150 και 180 ίππων, σε αμαξώματα Extended Cab και Double Cab, με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο και κορυφαίο εξοπλισμό, με 8ετή εγγύηση και λιανική τιμή από 23.600€...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ