ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και τροχόσπιτο η Nissan και μάλιστα ηλεκτρικό

NISSAN PRESENTA LA NUEVA GAMA CAMPER EN EL SALÓN DE MADRID
NISSAN PRESENTA LA NUEVA GAMA CAMPER EN EL SALÓN DE MADRID NISSAN PRESENTA LA NUEVA GAMA CAMPER EN EL SALON DE MADRID

Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν τις διακοπές τους, αλλά και εν γένει τις αποδράσεις τους, να τις κάνουν με διαφορετικό τρόπο, επιλέγοντας τροχόσπιτα και μάλιστα αυτοκινούμενα. (PHOTOS)

Η Nissan, ακριβώς με την έλευση του καλοκαιριού, παρουσιάζει δύο νέα οχήματα τύπου Camper στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μαδρίτης στην Ισπανία. Το Camper NV300 και το Camper e-NV200 έχουν εσωτερικές και εξωτερικές τροποποιήσεις που επιτρέπουν σε οδηγό και επιβάτες να απολαύσουν μια απόδραση στην ύπαιθρο, στη θάλασσα ή όπου αλλού φανταστούν, ακόμα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων χάρη στο Camper e-NV200.

Camper
Camper CAMPER

Το εσωτερικό του NV300 Camper μπορεί να "μεταμορφωθεί" στο ιδανικό μέρος για τέσσερα άτομα χάρη σε μια ανυψούμενη οροφή, όπου μπορούν να καθίσουν γύρω από το τραπέζι και να απολαύσουν το γεύμα τους. Το μαγείρεμα μέσα στο φορτηγό είναι πανεύκολο και διασκεδαστικό, χάρη στην κουζίνα του που διαθέτει ψυγείο, νεροχύτη και εγκατάσταση νερού και αερίου.

Το βράδυ, τα Nissan Campers μπορούν να μετατραπούν σε άνετα υπνοδωμάτια. Η διαμόρφωση του NV300 επιτρέπει την ύπαρξη ενός δεύτερου διπλού κρεβατιού στην ανυψούμενη οροφή.

Camper
Camper CAMPER

Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά της Ισπανίας, όπου οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να τα παραγγείλουν με εξοπλισμό και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα στις δικές τους ανάγκες. Βέβαια, κατά παραγγελία μπορούν να πουληθούν παντού…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ