ΑΓΟΡΑ

Ήρθε το νέο Volkswagen Polo: Δείτε τις τιμές και τους κινητήρες του

Αυτοκίνητο VOLKSWAGEN Polo
VOLKSWAGEN POLO

Ξεκίνησε η διάθεση του ανανεωμένου VW Polo στην ελληνική αγορά, του γερμανικού σουπερμίνι που έρχεται με κινητήρες βενζίνης και φυσικού αερίου και γεμάτο τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας.

Το νέο Volkswagen Polo ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, ανανεωμένο σε εμφάνιση και εμπλουτισμένο με προηγμένες τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες του.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το Digital Cockpit, που συνδυάζει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων (8,0 ή 10,25 ιντσών) και την οθόνη αφής του συστήματος Infotainment (από 6,5 έως 9,2 ίντσες) σε μία ενιαία μονάδα, που μάλιστα ανήκει στον βασικό εξοπλισμό και συνοδεύεται από ένα επανασχεδιασμένο πολυλειτουργικό τιμόνι και συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας νέας γενιάς.

VOLKSWAGEN
VOLKSWAGEN POLO

Στις τεχνολογίες του συμπεριλαμβάνονται οι προβολείς IQ.LIGHT LED matrix, ενώ στάνταρ είναι τα φωτιστικά σώματα LED εμπρός-πίσω. Για πρώτη φορά μοντέλο της κατηγορίας εξοπλίζεται με σύστημα υποβοήθησης οδηγού όπως το IQ.DRIVE Travel Assist, εξασφαλίζοντας αυτόνομη οδήγηση «Επιπέδου 2», για ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα. Φυσικά, το νέο Polo διαθέτει μεταξύ άλλων σύστημα διατήρησης λωρίδας Lane Assist και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος Front Assist, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης δικυκλιστή.

VOLKSWAGEN
VOLKSWAGEN POLO

Το νέο Volkswagen Polo προσφέρεται με τέσσερις κινητήρες βενζίνης ή φυσικού αερίου, όλοι τρικύλινδροι, χωρητικότητας 999 κ.εκ., με turbo – με εξαίρεση τον πιο μικρό. Αναλυτικότερα:

1.0 MPI EVO με ισχύ 80 PS, συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων.

1.0 TSI με ισχύ 95 PS, με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή προαιρετικά με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

1.0 TSI με ισχύ 110 PS, με στάνταρ 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

1.0 TGI με ισχύ 90 PS που καίει είτε βενζίνη είτε συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) – ξεκινά να λειτουργεί με φυσικό αέριο και αλλάζει σε βενζίνη όταν το CNG εξαντληθεί.

VOLKSWAGEN
VOLKSWAGEN POLO

Οι τιμές του νέου Volkswagen Polo ανά έκδοση έχουν ως εξής:

1.0 MPI EVO 80 PS - 17.750 €

1.0 TSI 95 PS – 19.250 €

1.0 TSI 110 PS – 23.900 €

1.0 TGI 90 PS – 20.400 €


TAGS ΑΓΟΡΑ ΤΙΜΕΣ VOLKSWAGEN POLO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ